Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienawidze tesciowej

Polecane posty

Gość gość

nie lubiie jej, kto ma podobnie??

Gość gość
moj maz jest maminsynkiem, choc on tak nie uwaza tesciowa mnie krytykuje, ze zle gotuje (gotuje dobrze, jestem szczupla, a ona ma 30 kg nadwagi)

Gość gość
Krytykuje mnie, ze mieszkam w klitce, bo mieszkam w kawalerce, ktora dostalam od rodzicow. Namolnie namawia mnie na zamieszkanie w jej domu, mam jej dosc!!!

Gość gość
To mamy podobnie.Ja nienawidzę synowej która jest leniem patentowanym, do roboty ma dwie lew łapy.Gdy mój syn wraca z pracy to ona kładzie się do łóżka i udaje chorą.Sypnęła ją moja wnusia,że mama cały dzień grała na komputerze,a teraz "schowała"się do łóżka.Tak mówiło dziecko.Mój syn nie jest synkiem,ale dorosłym facetem po dwóch fakultetach i taką raszple sobie znalazł? Raczej nie chodzę do nich, jeśli już to z konieczności dla mojej wnusi.Ale gdy patrzę na tego kocmołucha synową to nóż w ręku się otwiera! Na szczęście mieszkania są moje, nie zameldowałam jej więc jak się wnerwię to ja wywalę do mamusi niech obie brudaski sobie mieszkają.

Gość ciukielecka chcies
alez dziewcze.. kazda tesciowa moze byc totalna kurwa ale ma jedna zalete - zwykle umiera wczesniej niz synowa

Gość FAJNIE JEST
Tutaj muszę cię rozczarować.Moja synowa zginęła w wypadku samochodowym 6 lat temu a ja żyję i mam się dobrze:D Więc nie bądz taka pewna, obyś się nie rozczarowała jak wykitujesz pierwsza ku uciesze teściowej!:D

Gość gość
nie zapominajcie drogie dziewczęta, ze wy też będziecie teściowymi!!!