Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona wkurzona

Mój facet to kurwiarz i klamca jak się zemścić

Polecane posty

Gość Ona wkurzona

Raz mu wynaczylam na początku związku.... Ofstawial takie szopki ze mu w końcu dałam szanse. Przysięga, blagal, płakał...ja byłam młoda i bardzo kochałam wiec wierzyłam teraz po kilku latach to samo, z tym ze bardziej jestem zła niż zrozpaczona.... Chce się zemścić póki on nie wie ze ja wiem.

Gość gość
nasraj mu na twarz jak będzie spał

Gość gość
wynajmij mu striptizera albo meska prostytutke

Gość gość
eee tam znajdź sobie faceta tylko !!!!!!!!!! wolnego nie rób komuś tego czego byś sama nie chciała zaznać w życiu!! to jest moja zasada :) niech się stanie i Twoją :) poszukaj sobie i baw się z***biście! zobaczysz jak przylezie z tym swoim podkulonym małym ogonkiem ;)

Gość Ona wkurzona
Myślałam żeby zaprosić prostytutke na jego urodziny. Ma być jego cała rodzina, a później przy wszystkich go rzucić ale chyba lepiej odejść z godnością. Eh....... tak go kochałam, kocham :-(

Gość gość
większość facetów to kurwiarze, kłamcy aaa i alkoholicy. Znajdz sobie normalnego, który bedzie wdzięczny losowi, ze ma Ciebie. 13 lat zmarnowałam na kurwiarza i kłamce, 2 lata chodziłam do psychologa, teraz jestem z facetem, który wielbi ziemie po której stapam i w dodatku jest przystojny:) tacy istnieja tylko baby wola macho, którzy nimi pomiatają. Kolezanko ja te meskie sciemy, kłamstwa, zale i płacze znam na pamięć. Zakochałas się i tyle...