Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bernark

tak myślę że jednak wielu z Nas ma ten temat w głowie ale to dobrze

Polecane posty

Gość bernark

że nasze media odpuściły sobie ten temat , chociaż z tego co się dowiaduję to ten temat w wielu domach jest jako 'namber łan' , numer 1 , w wielu domach rozmawiają, plotkują , że w dzisiejszych czasach wartość faceta, faceta z klasą, który potrafi zarobić miesięcznie i rocznie setki pieniędzy a nawet miliony pieniędzy nie jest warta NIC , jeżeli facet nie potrafi się zająć własną rodziną , w wielu naszych polskich domach ostatnio pojawiło się pytanie, co powinien wybrać normalnie myślący facet, czy rodzinę , czy karierę ? i tego typu pytania zadają sobie faceci od wielu lat i jak pogodzić sprawy ekonomiczne i życiowe oraz rodzinne , jak widać ostatnio na przykładach znanych osób ze świata celebrytów to związek Huberta Urbańskiego się rozleciał , podobno z winy Huberta, że nie miał czasu dla rodziny , związek A.M.Jopek i Kydryńskiego jest na krawędzi zapytania , małżeństwo Adamczyka, zapewne chciał dobrze ale się wplątał bez sensu , a teraz małżeństwo Samanty Janiak i Macieja Stuhr i to co się wydarzyło to z całą pewnością dobiło Maćka, ale dobija psychicznie facetów , tak to dobija psychicznie każdego faceta, ponieważ każdy normalnie myślący facet zadaje sobie pytanie , do czego jest jeszcze zdolna kobieta, która jest żoną i przysięgała w czasie ślubu ? Czego chce jeszcze mężatka, która wybrała sobie męża ? Tak, to kobieta zawsze wybiera sobie męża i nigdy nie jest odwrotnie , więc co chciała udowodnić Samanta Janiak zaciążając i rodząc dziecko z innym facetem, gdy jest mężatką ? Czy aż tak chciała dojj***ć i przypieerdolić mężowi za to , że był fantastycznym ojcem rodziny , to ma być kara dla faceta aby z innym dziecko mieć ? Teraz wychodzi, że tak naprawdę Maciej S. nigdzie nie łaził, nie szwendał się i nie szukał przygód ale Samanta tego nie rozumiała i nie doceniała , wymyślała głupoty w swojej wyobraźni , i teraz, gdyby popatrzeć z lotu ptaka na mapę Polski to wielu facetów zastanawia się nad tym , czy tyrają na własne, czy na cudze dzieci ? Wiem, temat zostanie schowany pod dywan , to dobrze dla Macieja aby sobie krzywdy nie zrobił w medialnej nagonce , ale temat pozostaje otwarty , dlaczego i z jakiego powodu żony niszczą złote jajka i mordują diamentowe koguty ?

Gość Cyrk o NIE
Mam serce swierszcza trawa mi kolyska zapach drwa za kominem cieple zimowicko. Skrzydla niosa mnie w skoku nad zielen wysoka. O! lekkosci serca dana glupim swierszczom- po prostu byc i grac poki nie zadepcza.

Gość gość
Po ile?