Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

temperatura w cyklu proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość

7dc 36,48 8dc 36,50 9dc 36,59 10dc 36,48 11dc 36,51 12dc 36,28 13dc 36,41 14dc 36,34 15dc 36,48 16dc 36,54 17dc 36,64 18dc 36,61 19dc 36,67 20dc 36,54 21dc 36,77 22dc 36,87 23dc 36,80 jak myslicie czy była wogóle owulacja?? jestem załamana nic z tego nie wynika :-( myślałam że mierzenia coś pomoże a tylko się zdołowałam

Jak długie masz cykle ? bo jeśli ten 23 dzień, to dzień miesiączki, to nie umiem Ci za bardzo powiedzieć, ale obstawiam, że to dotychczasowa część cyklu ;) wrzuciłam Twoje pomiary do exela, proszę http://speedy.sh/gXMXd/wykres.xlsx jak dla mnie skok 15 dnia ;) ale kluczowa tutaj jest długość cykli, ja np mam ok. 31 dni, dzisiaj 25 dzień, a skoku jeszcze nie było.. ale u mnie to osobny problem ;)

Gość gość
dziękuję za odpowiedz, cykl ok 30 dni dzisiaj 23 dc Czyli uważasz że jest szansa że owu była i to był 15dc ?? zastanawiam się czy powolny wzrost temp świadczy o jakiś zaburzeniach?? :-( wszędzie piszą o skoku a u mnie ten skok jakiś marny.....

Nie jestem ekspertem w tej dziedzinie, ale z tego co mi się kojarzy, to nie jest żadne zaburzenie :) Ta trzecia wyższa temp. chyba nie jest wyższa o 0,2 stopnia od 6 wartości poprzedzających skok, więc jeśli stosujesz te pomiary jako antykoncepcję, to poczekaj jeszcze 1 dzień do wieczora, a jeśli w celu zajścia w ciążę (jak sądzę :)) to podaje się, że od 3 przed, i do ok. 3 dni po skoku występuje owulacja :) jak dla mnie masz modelowy cykl :)

Gość gość
bardzo dziękuję. Trochę mnie pocieszyłaś :-)