Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odpowiedź dot seksu po porodzie

Polecane posty

Gość gość

dużo tematów ostatnio się pojawiło... my zdecydowaliśmy się 5 tyg po cesarce, oboje byliśmy zadowoleni. Czy jest lepszy? nie wiem, dla mnie seks z moim mężem jest najlepszy :) a lepszy jest na pewno dla staraczek-w końcu normalny seks :)

Gość gość
Tylko, że porównanie seksu po cesarce do seksu po porodzie naturalnym jest trochę dziwne. Bo, że się tak brzydko wyraże, twoja c*pka na cesarce nie "ucierpiała" w żaden sposób, więc i strachu takiego nie było.

Gość gość
ja jestem po cesarce i moje dziecko ma 10 miesięcy. Jakoś mnie strasznie 'coś' kuje, że na początku musi bardzo powoli i delikatnie wchodzić. A czy jest lepszy, zawsze było super! :)

Gość xcsdsdeer
a czym się różni seks przed i po cesarce? bo nie rozumiem...tam na dole przecież nic się nie zmieniło...:P

Gość gość
Seks po porodzie sn jest lepszy niz przed przynajmniej dla mnie,mam lepsze doznania,orgazm za kazdym razem,naczytalam sie tutaj o kroczu/wiadrze i bardzo sie balam,tym bardziej ze wolno mi sie wszystko goilo i przez pierwsze 2 miesiace naprawde wiadro mialam,teraz 8 miesiecy jest niesamowicie jak nigdy przedtem

Gość gość
A czy ja napisałam, że od razu na stół poszłam? 8h rodziłam, ale dziecko nie współpracowało, rozwarcie miałam na 10 cm, tyle, że nie urodziłam. Myślisz, że to nic nie zmieniło, parte miałam, 'rozciągali' mi to wszystko, a do tego przez jakieś 10 minut było widać główkę. Więc nie mów mi, że to nie ma nic do rzeczy. Fakt całe dziecko nie przeszło przeze mnie :)

Gość gość
dla mnie bez roznicy nigdy nie mialam ograzmu, po porodzie tez nie

Gość upieczona mamuska
Ja mialam bardziej wrazliwe cialo [zwlaszcza brodawki] w ciazy i teraz czuje ta roznice. Wydaje mi sie,ze spadlo mi nieco libido po ciazy. Z mezem byl pierwszy sex po 3,5 m-ca, bo ja rodzilam w Polsce a on zostal za granica. Jednak jak dochodzi do zblizenia to mnie bardzo podnieca. Tyle,ze on dosyc szybko dochodzi a ja potrzebuje wiecej czasu. Mialam takze cesarke, wiec nic sie nie zmienilo jesli chodzi o moja c*pke.