Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serce mnie boli

Boję się że nie wróci

Polecane posty

Gość serce mnie boli

Witam wszystkich. Zacznę od skroconej wersji naszego zwiazku. Jestesmy dwa lata z soba od października 2012 mieszkamy razem. Klotnie byly jak w kazdym zwiazku ale najgorsza byla o moje niepoprawne relacje z jego jednego z rodzenstwem i jego brakiem wylewnosci. Czulam czasem ze on mnie nie akceptuje bo nie mowil mi prawie nic o uczuciach. Atmosfera narastala az dwa tygodnie temu w weekend wybuchla. Powiedzialam zeby sie spakowal i tak zrobil - wtedy powiedzial ze mu zalezy i wyszedl. Juz na nastepny dzien zalowalam - zadzwonila spotkalismy sie - mowil ze mu zalezy, ze mysli ze damy rade tylko chce czasu. Po tygoniu zadzwonilam i uslyszałam zalezy mi, chce by było dobrze, nie chce tego kończyć ale tydzień przemyśleń był na nie potrzebuje jeszcze przemyslec wszystko. Wariuje Wam powiem. Pisze do niego - odpisuje ale rozmawiac nie chce. Wytłumaczcie mi to jak moze komus zależec a nie chce tego naprawic tylko myslec - ile można już drugi tydzien jest. Mamy po 30 lat.

Gość Najwyzsza kara za bigamie
przyszlosc w rekach mysliwego... zsikalam sie ze smiechu

Gość gość
Nie zalezy mu skoro tak dlugo mysli nad tym, czy chce z Toba byc. Dalsze udawanie nie ma sensu. Szukaj nowego faceta!

Gość serce mnie boli
Rozmawiałam z nim przez telefon bo nie chce się spotkać. I powiedział, że ma tyle pracy, że nie jest w stanie myśleć nad nami bo i nie jest w stanie się zebrać w sobie. I dalej to zawieszenie.

Gość gość
hmmmm