Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak styl ubioru u kobiet lubicie

Polecane posty

Gość gość

- elegantka - zawsze ubrana niemal jak na bankiet czy spotkanie biznesowe - typ businesswomen/biurwy - spodnice do kolan, koszulce, garsonki, żakiety,marynarki etc - skejtówa - chyba nie trzeba tłumaczyć, szerokie bawełniane dresowe spodnie, bluzy z kapturem - a'la małolata - kolorowe ubrania, czesto z kolekcji dla dzieci, po prostu baaardzo odmładzające jak z szafy młodszej siostry - klon - czyli to co na wystawach w sieciowkach typu H&M, Reserved, Zara itp baleriny, rurki, legginsy, tunika, jakis top i tyle ( jak 3/4 dziewczyn) - artystka - długie spodnice, nietypowe kroje, kwiaty, wzory, odwazne polączenia kolorow, nietypowy wyglad przyciągający uwage, wszystko na odwrót niz ''klony - szara myszka - wyzywająca laska (co często konczy się wyglądem tirówy) - sportsmenka - w krociótkich spodenkach, adidaskach, włosy spięte itp

Gość gość
szara myszka

Gość gość
ja lubie u swojej dziewczyny ostatni styl. Ma super figure i wygląda bardzo seksownie w dopasowanych sportowych ubraniach a przy tym nie dziwkarsko

Gość Kamila216
większość wybiera typ klona chociaż sie do tego nie przyzna

Gość gość
leginsy i do tego dłuższe bluzki też nosi i wygląda w tym bardzo ładnie. Co w tym złego? chyba dziewczyny nie macie figury i wam żal

Gość gość
to ja sie ubieram jak klon :P mam podobny styl do kasi tusk :P mi sie takie cichy podobaja