Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andrea554

Dość dziwny związek co myślicie

Polecane posty

Gość andrea554

Jestem z facetem 4 lata i on mnie 1 raz zdradził. Ostatnio podobał mi się jego kolega, a ja jemu też. Mój facet wie o tym i powiedział, że mogę się spotykać z tym kolega, chodzić na dyskoteki, do kina, całować, przytulać, ale nic więcej, bo to by go obrażało. I nie wiem co robić, czy on chce mnie sprawdzić czy rzeczywiście mi na to pozwala. Dodam, że od roku nie uprawiamy sexu, nie ma między nami już bliskości, bardziej jest to związek przyjacielski.

Gość hermionaona
no to chyba już nie jesteś z facetem...

Gość andrea554
ale znamy sie długo i planujemy w przyszłości ślub, dzieci. On mówi, że każda miłość się w końcu wypali i najważniejsza jest przyjaźń i to przywiązanie. Zresztą tylko on potrafi mnie zrozumieć tak bez słów nawet. Tyle, że nie ma między nami tej bliskości, intymności.

Gość hermionaona
a jak masz zamiar spłodzić z nim te dzieci bez seksu?

Gość andrea554
niby można wyliczyć te dni płodne no i wtedy. Nie wiem sama, nie chce kończyć tego związku, bo jest między nami pewna więź, rozumiemy sie bez słów, ale z drugiej strony brak mi sexu, bliskości

Gość hermionaona
i uprawiać seks tylko wtedy, kiedy będziecie chcieli mieć dziecko? Jak myślisz, ile może potrwać taki związek? Nawet on ma jakieś potrzeby. To wygląda tak "bądźmy ze sobą, bo na pewno nie znajdziemy nikogo innego"

Gość andrea554
Strasznie podoba mi się też pies sąsiada, Reksio, chyba zdecyduję się na seks z nim. Jakiego nawilżacza najlepiej użyć żeby wsunął się w mą duupę swym psim chuujem bez problemu?

Gość andrea554
gimbusy opanowały forum, podszyw