Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość florecita

W dzisiejszych czasach mezczyzni nie przejmuja inicjatywy

Polecane posty

Gość florecita

nawet gdy mezczyznie sie spodoba kobieta to nie zaprosi jej na kawe , nie zagada w taki sposob zeby chciala sie z nim umowic.Faceci nie potrafia zainteresowac kobiet ...Moze to jest spowodowane niska samoocena albo strachem ,ze kobieta da mu kosza

Gość gość
maja stracha przed rozczarowaniem i odmowa?

Gość gość
Mi jeden typ powiedział, że boi sie że jak zagada do laski, to zrobi z siebie idiote, gdy ta mu odmowi

Gość florecita
tak ...to jest smutne facet powinien byc odwazny i pewny siebie oczywisie w granicach rozsadku.... ale z drugiej strony te dzisiejsze "baby" sa takie ze zadzieraja nosa to czasem im sie nie dziwie.Choc i tak jestem zdania ze mezczyzna powinien przejac inicjatywe i jesli kobieta mu sie podoba po prostu do niej w mily sposob zagadac

Gość tak to widze
mamy 21wiek, równouprawnienie i rownie dobrze kobieta moze przejać inicjatywe zamiast czekac na ksiecia z bajki :D

Gość gość
Mężczyzna nic nie powinien. Co najwyżej może. Baby z roszczeniową postawą są najgorsze. Same nigdy nie zagadają, nie uśmiechną się, tylko czekają jak te księżniczki na gotowe. Same boją się "kosza" jakby miały stracić przez to życie, ale od facetów wymagają, "no bo tak ma być". Śmieszne.

Gość florecita
Jak widze jak kobieta zagaduje do faceta to mi sie slabo robi to wyglada tak zalosnie ... po prostu facet to facet on powinien wziac sprawe w swoje rece

Gość moze isc na podobne studia
nie podrywaja , to nie maja podrywanie nalezy do mezczyzn

Gość dawny cream
niech panna jakos zacheci faceta do zagadania bez tego nic sie nie zdziała , przekonałem sie o tym :O

Gość gość
O, widzę że zlot księżniczek które zaklinają rzeczywistość. Ale świat się zmienia, teraz jest coraz mniej frajerów którzy jeszcze latają za głupimi babami. Niech się baby też postarają to może coś z tego będą miały. A jak nie to niech sobie siedzą w domu same i wymyślają głupoty że tylko faceci mają się starać. Czeka was samotność z kotem i rybkami :)

Gość gość
kobiety mają tylko seks do zaoferowania mężczyźnie dlatego ciągle narzekają, że - podrywacze zagadują - porządnych mężczyzn nie ma - są same

Gość gość
Bo wiele kobiet oczekuje by to facet je utrzymywał jak w modelu tzw. tradycyjnym i robił w domu jak w modelu tzw. partnerskim. Napisałem "kobiety" bo chodziło mi o grupę co wcale nie znaczy, że miałem na myśli każdą kobietę jako jednostkę. Tak więc jeśli kobiety tak zwracają uwagę na zarobki faceta, jeśli ma on robić w domu to co wnosi do związku "kobieta"?!

Gość gość
nie każdy facet taki jest jak wtemacie, własnie jest odwrotnie raczej. biedaka nikt nie weźmie to chyba oczywste, postało was chyba

Gość gość
Do autorki dziwisz sie ze nie zagaduja pomysl przez chwile ? Po co mamy to robic skoro prawie co druga kobieta sie nie usmiecha ma odpychajace spojrzenie , niemily charakter do tego sa rozczeniowe i robia sobie zabawe w dawaniu kosza ! Faceci w koncu zmadzeli nie daja sie w glopoty bawic ! Masz racje to powinno byc nasza powinnoscia wychodzenie z inicjatywa ale dzisiaj trudno znalesc fajna sympatyczna dziewczyne , wiekszosc to feministki , babochlopy z paskudnymi charakterami , pijace , palace i cpajace !

Gość gość
R****cze wychodzą z inicjatywą więc macie ich a normalnym facetom dajcie spokój

Gość gość
dokładnie przecież mężczyzna = inicjatywa tylko kobiety czekają na oklaski

Gość gość
jak tak beda czekac to starymi pannami zostana bo w Polsce samotnych kobiet jest jakies 5 mln !

Gość dawny cream
tak naprawde wolnych kobiet jest bardzo mało więc nie warto sie starac bo trafic singielke, porzadną i chociaz przeciętną z wyglądu jest bardzo mała mówie o przedziale wiekowym 22-25

Gość adfdsdfsdfs
Skoro do was faceci nie zagadują to znaczy, że jesteście brzydkie, lub ładne tylko z syndromem księżniczki.

Gość Kamila216
zgadzam sie z autorka. Oni po prostu boją sie odrzucenia

Gość dawny cream
wszystkiemu winne są kobiety

zagadują, zagadują, a ci co nie zagadują to piszą na forach typu kafeteria, że kobiety są złe i mają za duże wymagania :)

Gość dawny cream
Moorland..ja zagadywałem , a ze panny mnie mają gdzies to juz nie moja wina

Gość Kamila216
dawny cream- czemu sa winne? Moorland- święta racja