Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwszy raz i cykl miesiaczkowy

Polecane posty

Gość gość

Ja moj partner uprawialusmeses 6 razychodz tylko dwa razy doszedł jednak jak dochodził to wyjmował członka zemnie o czywi$cie wszystkie stosunki były z prezewatywa . Podczas trzeciegostosunku dokonca peka mi blona balamsie ze jestem wciazy wykonalam test ktory wyszedl negatywie powinnam dostac miesiaczke 2 sierpnia a dostałam 31 lipca była ona skąpa niż wszystkue inne proszeo odpowiedzi

Gość gość
odpowiedzi ? przecież nie zadałaś pytania..... po pierwsze po co facet wychodzi z ciebie skoro robicie to w prezerwatywie ? chcesz mu zafundować nerwicę ? po drugie skoro miałaś okres to chyba nie pytasz o ciążę ? po trzecie: przesunięcie miesiączki do 10 dni uważa się za nic szczególnego, czasem miesiączka może pojawić się kilka dni wcześniej, czasami kilka dni później od pytania o ciążę są testy ciążowe a nie forum

Gość gość
Mi chodzi tylko o to czemu miałam skąpą miesiączke czy mogło na to wpłynąć przerwanie błony

Gość gość
Na 100% nie miało na to wpływu przerwanie błony! A powodu dlaczego był skąpy nikt nie zna - np. ten cykl mógł być bezowulacyjny, ale tez inne przyczyny wchodzą w rachubę.