Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sa_llls_aa_a

Rozmawiałam dziś z moją sąsiadką ma 21 lat i jest w 3 ciąży

Polecane posty

Gość sa_llls_aa_a

1 dziecko urodziła mając 17 lat, chłopak ją zostawił. Ta dziewczynka ma teraz 4 latka. Ona poznała następnego chłopaka troche starszego od niej i w tamtym roku w wakacje urodziła synka, a teraz jest w ciązy z 3 dzieckiem, termin ma na początek listopada. Dzisiaj ją spotkałam i rozmawiałyśmy chwilę, ogólnie to ona jest taka troche zacofana, ten jej facet pracuje za granicą, ona siedzi tu sama. Mieszkają u rodziców z rodzeństwem, mają do dyspozycji 1 pokój, no i zeszlyśmy na temat ciązy i ona mówi że to ciąza planowana i specjalnie się starali, bo dzieci najlepiej chowają się jak jest mała różnica wieku tylko się martwi że ksiądz jej dziecka nie ochrzci. A ja mówie do niej- A nie chcecie wziąc ślubu? A ona- Chcemy ale wiesz nie mamy teraz kasy. A ja sobie myśle- No to mądra jestes nie masz kasy a decydujecie się na dziecko bez ślubu bez pracy, mieszkania bez niczego. Masakra co?

Gość Kubus Muchatek
z***biste zwlaszcza w temacie chrzcin

Gość Kubus Muchatek
zajebiste zwlaszcza w temacie chrzcin

Gość sa_llls_aa_a
u nas w parafii jest taki że jak para nie ma ślubu to nie chce chrzcic dzieci jeszcze jak jedno urodzi się bez ślubu to ochrzci jesli para wyznaczy date ślubu kościelnego. A ona będzie miała juz 3 i tego trzeciego to juz jej raczej nie ochrzci chyba ze by dobrze zapłaciła w co wątpie, bo sama mowi że kasy nie mają.

Gość łomżynianka_24
a co cie to kurna obchodzi co?zajmij sie soba.co z tego ze jest w 3ciej ciazy i ze ur dziecko majac 17 lat?malo takich dziewuch jest?niektore rodza jak maja 16 i nic ich to nie obchodzi a wy tu umiecie tylko kogos obgadywac

Gość sa_llls_aa_a
no i dobrze, że mnie obchodzi, sama mi to opowiadała i się żaliła więc o co kaman? niech sobie rodzi ale dla mnie to nie jest normalne miec 21 lat i 3 dzieci ale jesli dla ciebie tak to się cieszę. Ja mając 21 lat jeszcze nawet o pierwszym nie myślałam A najbardziej rozwalił mnie ten tekst ze ślub by chcieli ale pieniedzy nie mają, tak jakby dziecko żywiło i chowało się powietrzem

Gość łomżynianka_24
*nikogo to nie obchodzi

Gość gość
Idiotka z ciebie. Koszt slubu to średnio około 20-30tys zł

Gość łomżynianka_24
ja tez slubu nie mam bo nie mam tyle kasy zeby wesele zrobic itd wiec nie wiem o co ci chodzi.to ze nie ma na slub nie znaczy ze jej dzieci glodne chodza

Gość gość
nie prawda, wystarczy zrobić ślub z przyjęciem weselnym/poczęstunkiem dla najbliższej rodziny. nie trzeba robić wesela za 20-50 tyś...

Gość sa_llls_aa_a
a koszt wychowania dziecka darmowy?

Gość gość
Koszt ślubu 20-30 tys? Chyba z weselem na 100 osób ;P

Gość sa_llls_aa_a
no własnie o to chodzi że ona chce wesele. ciekawa jestem kiedy oni je zrobią z 3 dzieci. no nie wazne. powiem wam że dla mnie to jest masakra ta dziewczyna, durna jak nie wiem. tyle dzieci naklepac w tak młodym wieku. Ja jestem od niej 4 lata starsza i jestesmy rok po ślubie, dopiero teraz zaczynamy myślec o dziecku, może za rok zaczniemy starania, bo najważniejsze to miec własne mieszkanie, troche grosza. A nie klepac te dzieciaki jak króliki bo "lepiej się chowają "

Gość gość
Autoreczko już widze jak za rok będziesz mieć własne m. Chyba jak mamusia i tatuś podsuną księżniczce. Cicho, za chwile napisze że swietnie zarabia, a jej facet ma firem :D ŻAL

Gość łomżynianka_24
ja mam 24 lata i dwoje dzieci.i akurat zadne wpadka nie bylo.i planuje nastepne.i co tez durna jestem bo robie sobie dzieci?ale wy macie myslenie...a nie pomyslalas ze ona te dzieci ma bo chce?

Gość łomżynianka_24
tu kazdy albo swietnie zarabia albo ma firme lub maz zarabia 10tys;)hehe

Gość sa_llls_aa_a
w pazdzierniku juz będę miec własne M, a nie za rok. ale nie ważne bo nie o tym temat. nie muszę nic udowadniac i tłumaczyc kto ma firmę a kto nie, chodzi o to że bzdurą jest klepac tyle dzieci nie mając NIC

Gość gość
Będziesz mieć jak sobie w notesiku narysujesz zakompleksiona plotkaro.

Gość sa_llls_aa_a
ale ty masz 24 lata i dwojkę, a ona 21 i trójkę do 24 to pewnie bedzie miała z 5

Gość gość
No popatrz, ja mieszkam u rodziców w 3pokojach 2 dzieci, i takie śmiry jak ty mogą myśleć podobnie, 25l dwójka dzieci klepanie biedy na garnuszku rodziców... bla bla, kończymu budować duży dom, i dlatego nie wynajmujemy mieszkania, złudne prawda? Nie wpierdzielaj się tam gdzie cie nie trzeba.

Gość sa_llls_aa_a
będę, będę i nie musisz mi zazdrościc bo cieżko na nie wraz z mężem zapracowalismy. własnie dlatego nie naklepalismy dzieci w wieku 17 lat

Gość łomżynianka_24
a ja mam wille z basenem trzy samochody i mieszkam w hiszpanii;)i moj maz zarabia 20tys euro(taaa chcialabym;p);)

Gość sa_llls_aa_a
ja się nie wpierdzielam bo ona mi to sama opowiadala, nie pojmujesz? i oni żadnego domu nie budują

Gość gość
jak przeczytałam 2 twoje pierwsze posty, to pomyślałam, ze jesteś już spooooro po 40, masz nudne życie i dlatego obrabiasz d**ę innym, ale ty masz dopiero 25 czy 26 lat i już taka plotkara- porażka, zajmij się lepiej soba, a nie sąsiadkę na forum obsmarowujesz

Gość gość
a ja jestem od ciebie 10 lat starsza i dzieci nadal nie mam, bo mam ciekawsze rzeczy do roboty i inne cele w życiu, ale nie dziwi mnie, że ktoś się rozmnaża. a co ta dziewczyna by niby robiła bez tych dzieciaków? pracowała w NASA? wątpię. nie twoje zmartwienie, a ona może sobie wbrew twoim "życzliwym" obawom poradzić w życiu, facet pracuje, z głodu nie zdychają, a dla dzieci rzeczywiście lepiej żeby były w podobnym wieku.

Gość łomżynianka_24
pf moja bratowa jest w moim wieku(nawet pol roku mlodsza)i ma troje.i nikt jej z tego powodu nie obgaduje a tez im sie nie przelewa mieszkaja z moim bratem u rodzicow jej.i gdyby nie oni to tez by bez slubu zyli.a i tak tylko cywilny maja

Gość sa_llls_aa_a
mam 24. co wy macie z tym obrabianiem d**y jak ona mi to sama opowiadała i sama się boi że jej ksiądz 3 dziecka nie ochrzci bo ślubu nie mają, a ona by chciała wesele. gdybym to ja napisała ze mam 21 lata i jestem w 3 ciazy to byscie psy wieszały ze głupia jestem, a jak pisze że to sąsiadka, to wy ze ona jest super cacy. obłudnice same tu

Gość gość
No właśnie powiedziała tobie, raczej nie z myślą o tym byś to opisała na forum. Musisz być strasznie zazdrosna- pewnie ładniejsza od ciebie, pomimo ciąż ;) lub targają tobą az takie kompleksy i niskie poczucie wartości że opisując to chcesz się poczuc lepsza. A co do twojej pseudo odpowiedzialności: ok, po co decydować się na dzieci nie mając własnego kata, nie uwierzę jednak by taka gówniara sama była w stanie dorobić się majątku ok 300tys zł na własne mieszkanie majac 25lat. Ściemiasz aż miło, rozumiem ze chciałaś się wydac taka zaradna :p nie zapominaj jednak dziewuszko że w wieku 25l to nie masz nawet żadnej kariery zawodowej, wiec sama nie osiagnełas finansów nic, wiec podobnie jak sąsiadka :)

Gość gość
bo obrabiasz jej d*pe na publicznym forum zakompleksiona pustaczko- owszem ona ci to powiedziała w rozmowie, ale gdyby wiedziała, że założysz na jej temat topik, to minęłąby cię szerokim łukiem i nawet "cześć" by nie powiedziała

Gość sa_llls_aa_a
własnie dla mnie to jest chore, naklepac tych dzieci nie mając ani ślubu, ani mieszkania jeszcze mieszkac u rodziców z jakimiś bracmi siostrami wujkami, wszystko na kupie. masakra