Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zelkaaaaa

Dziewczyny czy to moze byc ciaza

Polecane posty

Gość zelkaaaaa

Czesc dziewczyny ;) Mam 22lata, współżyję z narzeczonym od 4lat. Oczywiście zawsze się zabezpieczamy, kochamy się ok. 2-3razy w tygodniu niezależnie od dni płodnych/niepłodnych. 1,5 tygodnia temu uprawialiśmy seks oralny. Mam okres nieregularny, brałam nawet jakieś tabletki od ginekologa jednak nic nie pomagało. Mój cykl trwa ok. 32 dni. Jednak czasem było to 26, a najwięcej 35. Teraz nie mam okresu już 41dni. Jest to bardzo długo i zaczęłam się niepokoić. Żadnych objaw ciązy nie widzę, poza własnie tym okresem. Zrobiłam 4dni temu dwa testy i obydwa wyszły negatywnie. Moja dzisiejsza temperatura w pochwie to 37,2st. A i zapomniałabym wspomniec ze mam bardzo dużo białego śluzu, który na zmianę jest wodnisty i serkowaty. Na ciąże jeszcze trochę za wcześnie, poniewaz studiuję więc chciałam poradzić się Was, co o tym sądzicie ? Dziękuję wam za pomoc

Gość gość
"1,5 tygodnia temu uprawialiśmy seks oralny." Chwalisz się czy żalisz? :classic_cool: Upały są. Jak się spóźni dwa tygodnie idź do ginekologa.

Gość gość
co studiujesz?

Gość zelkaaaaa
co studiuję to raczej nie ma znaczenia, a nie chwalę się ani nie żale tylko z tego co wiem to nawet pod paznokciem moze zachowac się nasienie i jezeli bym się dotkła w miejsce intymne mogloby się cos stac. troche sie martwie bo 41 dni to dosyc dlugo:)

Gość aaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnn
41 dni?:O

Gość gość
plemniki nie mają skrzydełek więc raczej spod paznokcia nie przefruną by ciebie zapłodnić

Gość zelkaaaaa
tak,41dni trwa moj aktualny cykl* (troche zle napisalam w poście. )

Gość gość
"plemniki nie mają skrzydełek więc raczej spod paznokcia nie przefruną by ciebie zapłodnić" dobre :D

Gość gość
a przez upaly moze sie spozniac okres??

Gość gość
Oczywiście, że tak. Wysyp mamy teraz spóźniających się miesiączek.

Gość gość
Idz do lekarza, to moze byc powazniejszy problem. Masz dopiero 22 lata. Lepiej zacznij badac sie i ewentualnie leczyc wczesniej. Pozniej mozesz plakac, ze nie masz owulacji i nie mozesz zajsc w ciaze. Jesli lekarz Cie oleje, zbadaj sie na wlasna reke, prywatnie. Plodnosc jest bezcenna.

Gość zelkaaaaa
dziekuje za odpowiedzi:) chodzę własnie do prywatnego ginekologa, jednak to wlasnie ten "prywatny"ginekolog mnie olewa,zawsze mowi ze wszystko w porządku no a przeciez nieregularne cykle nie są w porządku, mysle nad zmianą ginekologa oby to spoznianie sie okresu bylo przez upał, bo jeszcze do maciezynstwa mi sie nie spieszy:)

Gość gościówaaaa
zelkaaa ten sluz to normalny przed okresem, mam taki sam

Gość gość
Studentko dotkłaś się paznokciem i teraz możesz być w ciąży tak??? Przepraszam ale nie mogę ze śmiechu. Zrobiłaś testy, nie masz objawów więc o co kaman. Prawie 12 lat temu, na początku klasy maturalnej, spóźnił mi się okres, zrobiłam test i okazało się że jestem w ciąży. Teraz moja córka, mąż i ja mamy się świetnie, także się pociesz że nawet jak ten paznokieć cię zapłodnił to dasz radę, każda daję jak tylko chce...

Gość zelkaaaaa
ja rozpatruję każdą możliwość, a nie każdy w takim wieku chcialby miec dziecko, pozdrawiam :)

Gość gość
Studentko wrócić cię powinny do gimnazjum,abyś się nauczyła.Za ileś kupiła maturę z takimi wiadomościami.Jak skończysz studia to będziesz miała wiedzy mniej niż"0"/zero/