Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kraków  cały  w  konwaliach

Gdzie się podziali romantyczni mężczyźni

Polecane posty

Pełno macho, a gdzie wrażliwi, zdystansowani wobec rzeczywistości faceci?

Gość JJT50
Kochana, chyba tylko na polonistyce. Tyle że to zwykle pedały i cioty.

Gość gość
nie ma czeoś takiego jak romantyczny meżczyzna. to jest kamuflaż żeby rozłożyć przed nimi nogi

Gość gość
Nie warto takim być, tacy nie maja wzięcia. Dobrze, ze kiedyś zrozumiałem ten błąd.

Gość gość
romantyczni są prawiczkowie. Po utracie prawictwa całą romantyczność trafia szlag

Są niemodni a jak się jakiś ujawni to zaraz go skasują - patrz gość 21:03

Gość gość
jak już to gościówa :p prawda w oczy kole;)

Gość gość
maczo ma branie u współczesnych kobiet. Generalnie porządny facet zostaje dziś starym kawalerem.

Ja tam nigdy romantyczny nadmiernie nie byłem ale i pod pomarańczowy gościem też się nie ukrywam .

Gość gość
a ja nie mam tu stałego nicku więc jestem tylko gościem:)

Ja akurat bym doceniła takiego wrażliwego, uczuciowego faceta, ale skoro wolicie udawać twardzieli cóż...

Gość gość
Kraków cały w konwaliach Ja akurat bym doceniła takiego wrażliwego, uczuciowego faceta, ale skoro wolicie udawać twardzieli cóż... xxxx Pewnie masz ok. 30 albo więcej. 20 latki nie chcą takich facetów. One wolą niedojrzałych imprezowiczów w rurkach albo lecą na kase.

Zawsze marzył mi się drugi Stachura lub Grechuta... Z takim to bym mogła wędrować po górach, palić ogniska, obserwować sowy, grać na gitarze... Ale wiadomo, że rzeczywistość jest inna. Dlatego zadowoliłabym się po prostu sympatycznym, nie bojącym się wyrażać swych uczuć facetem.

Mam 25 lat, więc nie generalizuj. Nie jestem taka jak niektóre moje rówieśniczki. Posiadam własny system wartości i pozostaję im wierna niezależnie od wszystkiego.Jako osoba spokojna i delikatna szukam kogoś podobnego do siebie.

Gość Tak_sobie_zapytam
A jaki przedział wiekowy Cię interesuje Autorko??.:)

Gość gość
No to szukaj ,a znajdziesz,

"Romantyczni", "wrażliwi", a co najważniejsze "szlachetni" zeszli do podziemia. Świat zszedł na psy, a wraz z nim, zeszły na psy jego autorytety. Ja zaliczam się do tej grupy, bo, tak jak filozof jest przyjacielem mądrości, tak Æðelgast jest przyjacielem Sprawiedliwości. Cóż, Sprawiedliwość nie jest popularna. I to jest najlepszym dowodem, na to kto dzisiaj rządzi światem . . .

Gość gość
czyli jestes po prostu wyjatkiem i tyle. normalnie bedac romantykiem koles ma szanse na sex ale tylko z wlasna graba i kazdy juz o tym wie:classic_cool:

Gość podrozniczkaaa
mnie moda nie obchodzi ,są tacy i tylko taki może mnie zachwycić wrażliwy i szlachetny

Jestem przyjacielem Sprawiedliwości. Kto ze mną...? Wyznawcą, starej Boskiej zasady, że wysiłek nie pójdzie na marne, a winni zostaną ukarani. Oraz wyznawcą zasady, że wdzięczność, względem Stwórcy jest kluczem do wszelkiego powodzenia... Oraz wyznawcą zasady, że człowiek swą pracą celebruje fakt, iż na obraz Istoty Wyższej został uczyniony, zasługując sobie na wieczną zapłatę i nagrodę. Taka jest ma wizja Sprawiedliwości. Kto ze mną...?

Gość gość
większość współczesnych kobiet ma myślenie takie o facetach: - romantyczny -ciota i ciepła klucha - nie nadużywa alkoholu - ciota, ciepła klucha i nudziarz - nie przeklina - ciota, niemęski, nudziarz - gentelman - ciota, ciepła klucha, męska c**a itp. itd.

"06.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość większość współczesnych kobiet ma myślenie takie o facetach: - romantyczny -ciota i ciepła klucha - nie nadużywa alkoholu - ciota, ciepła klucha i nudziarz - nie przeklina - ciota, niemęski, nudziarz - gentelman - ciota, ciepła klucha, męska c**a itp. itd." Jak nie wychylacie nosa, ze swoich slumsów, to nie moja wina...:o

Mnie właśnie romantyk kojarzy się z człowiekiem nieco zbuntowanym, broniącym silnie własnego świata, osobnikiem nieco nietuzinkowym. Dzisiejszy wizerunek romantyka bazujący na tzw. ciepłej klusce bez własnego zdania zupełnie na mnie działa. Można być dobrym człowiekiem, ale zarazem nie bać się być sobą.

Alkohol i przekleństwa normalna rzecz, sama nie jestem święta, grunt by wiedzieć, gdzie są granice.

To oglądajcie. :) Kto pisze, ten pisze :)

Dla mnie romantyczny mężczyzna to ten, który broni z honorem swej lubej i swojej ojczyzny. Jest człowiekiem odważnym, dobrze wychowanym, znającym savoir vivre, mającym dobre serce i wierzącym w Boga. Wyznający wartości zgodne z Biblią.

Gość Les Paul Luxor
autorko, jestem facetem dla Ciebie. Zrozumiałem to dopiero gdy wspomniałaś o graniu na gitarze :)