Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żaden facet mnie nie chce bo wyglądam jak dziecko

Polecane posty

Gość gość

jestem niska 153cm, do tego szczupla, drobna budowa ciala, chudziutkie rece, dziecinna twarz...mam 22lata a wygladam na 12. Nigdy nie mialam faceta. Jestem zdrowa, po prostu taka uroda bo babci bo mama wyglada mlodo ale jest raczej 'potęzną' kobietą

Gość wredny smok
zmień styl na bizneswomen, od razu będziesz wyglądać na 20 lat więcej.

Gość ddhr
spróbuj dodać sobie lat makijażem, ja też wyglądam młodo (po mamie) i mimo że mam 25 lat czasem pytają mnie o dowód, zero zmarszczek w porównaniu do moich rówieśniczek, kiedyś mi to przeszkadzało bo faceci interesowali sie mna tylko wtedy gdy wiedzieli ile mam lat ale teraz to duuuży plus, z czasem zobaczysz jak fajnie wyglądać młodo ;)

Gość gość
powinnaś się cieszyć ja jestem facetem i mam przekichane bo kobiety lecą na starszych i mając 25 wyglądam na max 20 i też nie miałem dziewczyny nigdy. Wyglądam jak zadbany 20 latek a nawet 20 latki mnie nie chcą bo wolą starszych facetów. :(

Gość gość
gość - jesli wygladasz na 20 lat to powinny leciec na ciebie 13-18 latki , taka prawda. Nie wciskaj kitu bo to nie wyglad jest problemem. Poza tym jest masa dziewczyn, których podnieca seks z młodszymi chłopakami. A do autorki rada - zmien styl ubierania i zacznij sie malowac bo pewnie ubierasz sie jak reszta dziewczyn w rurki, kolorowe bluzeczki i balerinki. Zobaczysz,ze mlody wyglad to tylko plus, lepiej wygladac jak małolata niz stara krowa. Znam taką...21 lat a wyglad ... niezadbanej 35-40stki (naprawde...spalona zniszczona skora, wydepilowane na maxa brwi, ostry makijaz porazka, do tego ciuchy jak tirówa)

Gość gość
i lecą 13-18 ale problem w tym, że u mnie w rodzinie mężczyźni interesują się starszymi od siebie kobietami więc co mi po nawet 18 ?!

Gość gość
Wiec Ty nie masz własnego rozumu tylko robisz to co faceci w twojej rodzinie ? zenada