Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona24224

Wcześniak z wylewem 3 stopnia

Polecane posty

Gość Ona24224

Witam czy jest tu jakaś mamuska która urodziła wcześniaka z wylewem 3 stopnia? Jak teraz rozwijają się wasze dzieci? Mój syn urodził się w 7 miesiącu poród zaczął się niespodziewanie dosłownie 2 godziny i dzidzius był na świecie. Dostał wylew 3stopnia miał nie rozwinięte płuca ważył 2 090kg i mierzył 44cm lekarze nie dawali mu szans na przeżycie jednak synek tak walczył o siebie że po 3 tygodniach był już z nami w domu:) dziś Mariuszek ma 3 lata jest ślicznym i mądrym dzieckiem chociaż nie będę ukrywać że wszystko przychodzi mu trochę później dopiero zaczął wołać siusiu ma też trochę problem z mowa ale regularnie odwiedzany lekarzy którzy twierdzą że to madry chłopiec i mamy być cierpliwi. Trochę mi przykro kiedy osoby które nie znają sytuacji wypowiadają się na temat mariuszka np że już dawno powinnien wołać siusiu...

Gość gość
Dziewczyno co ty sie martwisz. Mój 3 latek tez sie dopiero nauczył korzystac z nocnika a jest zdrowy jak rybka. Kazde dziecko rozwija sie inaczej i w innym tempie. Mało tez mówi ale cieszę się że cos tam składa. Pediatra nie widzi nic niepokojacego - tylko twierdzi ze leń z niego i tyle. Nie przejmuj się taki d*perelami.