Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KAJTEKbezMAJTEK

Miałem dziś wypadek na ulicy NIKT MI NIE POMÓGŁ

Polecane posty

Szedłem sobie drogą, gdy nagle moja noga natrafła na wystający kawałek starego chodnika. Było to w okolicach centrum miasta, pełno ludzi, a ja upadłem do przodu rozwalając sobie głowę o płyte chodnika. Przeciąłem sobie skórę na policzku i zamroczyło mnie, a z ludzi wokół nikt mi nie pomógł, tylko wszyscy się śmiali. Jestem zły, a na dodatek mam limo na pół twarzy

a najgorsze bylo pozniej :( Potem wszyscy wzięli się za ręce i zaczęli chodzić wokół mnie śpiewając: "stary nirdźwiedź mocno śpi" :( Uciekłem oczywiscie za przystanek wskakując minute pozniej do nadjezdzającego autobusu

Gość gość
odkazic i ew. do lekarza

Gość gość
no i majtki załóż

Moja koleżanka też dziś niezły tekst strzeliła :D Ubrałam szałowy kostium kąpielowy autorstwa Tomasza Jacykowa składający sie tylko z czapki myśliwskiej Hrabiego Barry Kenta oraz wyposażona w szkło powiększające dziadka Ambrożego- najsłynniejszego filatelisty w Grajewie-wyruszam na miejskie trotuary aby w pozycji kolankowo-łokciowej badać życie intymne mchów i porostów zamieszkujących spoiny kostki brukowej. Przed niepożądaną penetracją jakiegoś napalonego intruza chroni mnie korek analny z końskim ogonem :D

Gość gość
szkoda ze przezyles, oszczedzilbys nam fatygi :(

Gość gość
Niemożliwe, nie kłam, zawsze ktoś pomoże, po co Ci to kłamanie?