Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaKobieta27

zaciazylam z kims kogo nie znam

Polecane posty

Gość zalamanaKobieta27
ludzilam sie ze moze bedzie sie odzywac , martwic czy cos. fakt faktem przez 3 dni od tego zdarzenia dwa razy dziennie wydzwanial..a odkad wyjechal do niemiec(na 2 tyg) milczy :(

Gość gość
o tak bo jak facet spi z kilkoma jednej nocy to maczo a nie kurwiarz. te ciuliki ktore pisza z eopna jest k***a, patrzcie smrody na siebie. Kobieta ma takie same potrzeby jak facet i c**j wam do tego zkim i co ona robi. Wy sie kurwic niby na potege mzoecie?? to dziala w obie strony , zarowny my jak i wy mamy swoje potrzeby tyle ze my sie badrzioej szanujemy niz plec meska bo facet w*****a byle co a kobieta skrupulatnie wybiera

Gość gość
nie jestes w ciazy. po tabletce "po' rozregulowal ci sie cykl,organizm dosta ogromna dawke ormonow, zlupial i tyle.

Gość zalamanaKobieta27
3.08 tabletka dzis 10.08 test --negatywny w nocy z 9 na 10 dostalam rozowego plamienia, wszystko mnie boli. ktos pisal ze test jest wiarygodny po 14dniach..za tydz zrobie ponownie. Nie wiem czy mu napisac, ze na chwile obecna jest negatyw? A co jesli pomysli, ze nie jestesm a potembede? i powie, ze to nie jego?! ze raz nie jestem a potem jestem???

Gość gość
Pełno na tym forum prostaków i chamów a jeszcze więcej zgryżliwych zarozumiałych d*pków Kobieta ma problem i prosi o pomoc a wy wylewacie na nią cały jad spowodowany z pewnością waszym nieudanym życiem Trochę więcej zrozumienia i rzyczliwości

Gość zalamanaKobieta27
z krwi nie wiem czy zrobie, gdyz musialabym jechac 25 km dalej do innej miejscowosci..a moze pojade? to jest w sumie 100% pewnosc.. ale test i tak powtorze za tydz. Caly dzien mam mdlosci (pewnie ze stresu) A on mowil, ze w sobote z rana sie odezwie zeby dowiedziec sie nt testu..i nic..cisza. rozowe plamienie zamienilo sie w czerwone.. juz przed 19 a on milczy. .

Gość zalamanaKobieta27
wlasnie ZADZWONIL!!! pytal sie jak sie czuje ..sama od siebie powiedzialam, ze wyszedl negatyw, ale zeby bylo wiarygodnie to powtorze za tydzien (czyli po 14 dniach) a potem sie udam na badanie krwi zeby byc pewnym w 100%. powiedzial, ze cieszy sie, iz jest negatyw. Ze PRZEPRASZA, ze sie nie odzywa, ale zgubil niemiecki nr tel, ale poprosi kogos z domu w pl zeby mu doladowali ten polski nr tel. Powiedzialam zeby jak bedzie chcial zadzwonil jak bedzie w polsce, powiedzial, ze gdy wroci to zadzwoni albo przyjedzie do mnie ;)))))))) Jakos mi tak lepiej z tym wszystkim..

Gość zalamanaKobieta27
plamienie zamienilo sie w okres? Straszne mam mdlosci;/ jest mi ciagle niedobrze;/

Gość zalamanaKobieta27
3.08. byla wpadka dzis zrobilam kolejny test..negatywny!! ale nadal mam mdlosci!! to juz 10 dni mldosci o_0

Gość gość
no i dobrze ;) wszystko gra nie ma szans ze jestes w ciązy

Gość gość
ty jestes jakas jebnieta desperetratka :D zrob se in vitro jak tak bardzo chcesz byc w ciazy a nie sobie wmawiasz na sile i zasmiecasz frum tym smeceniem debilu.

Gość gość
wzielas tabsa 72 h po ,dostalas ciote i dalej chcesz robic testy z uporem maniaka? :classic_cool: zlapanie faceta na bachora sie ńie udalo tela dzido?

Gość gość
Nie jestes w ciazy!! Mldosci moze masz ze stresu.

Gość zalamanaKobieta27
nie chce byc w ciazy! Nie chce nikogo lapac na dziecko!!!!!! Stresuje sie i tyle!!