Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Haneczkaaaa

Nie rozumiem palaczy

Polecane posty

Gość Haneczkaaaa

Na każdej paczce fajek jest napisane że palenie powoduje kraby . Pomimo że ta in formacja jest jawna i dostępna to jednak papierosy mają swoich nabywców i konsumentów. Nie rozumiem postawy osób palących bo nie rozumiem dlaczego świadomie paląc papierosy ryzykują utratą zrdowia i życia. Jak można narażać się na kraby ? Jak można świadomie szkodzić samemu sobie

Gość gość
i nie zrozumiesz . najpierw zrozum problem pożniej piszzz pozdro

Gość Piąta strona Świata
zgadzam się z powyższą wypowiedzią ;)

Gość Blondasek 6678
nie każdy palacz zachoruje. Na paczkach fajek masz napisane, że palenie MOŻE spowodować raka, choroby serca itp. Może ale nie musi. Poza tym wszyscy zdechniemy. Popatrz na starożytnych Greków. Nie znali papierosów, a wymarli co do ostatniego ;)

Gość rommcio
ja wybieram takie które powodują impotencję,przynajmniej wpadki nie będzie

Gość gość
też ich nie rozumiem. Nie dość, że się trują i wsystkich wokół to wiecznie śmierdzą (oczywiście twierdzą, że tak nie jest, ale niestety, to czuć)

Gość gość
tez nie rozumiem, jak mozna jarac fajki. po co? ja pale grass i jestem wychillowany w c**j! :D

alkohol i tytoń to wrogowie a Pan Jezus powiedział kochaj swych wrogów a ja jako katolik i Polak się do tego stosuje

Gość gość
Dobre he he ..palę bo lubie naprawdę

Gość gość
Zalezy ile sie pali i jakie się pali .Ludzie sa czasami zdziwieni jak zapalam papierosa i chwala moje perfumy nie zdarzyło mi sie by ktos stwierdził że śmierdze :)

Gość Paliłam
Pytasz dlaczego pali się mimo, że wiadomo że papierosy szkodzą. No więc tak. Przede wszystkim jak ja paliłam, to nie zwracałam uwagi na napisy ostrzegające. I tak trzeba, inaczej się człowiek dołuje. Po drugie, wierzyłam w bajki i mity. KLuczowy to ten, że palenie jest rzucić ciężko, że się tyje, że nie ma co z rękoma zrobić. To wszystko jest nie prawda. Ja to zrozumiałam na sesji rzucania palenia metodą Allena Carra, więc absolutnie mogę polecić. Układają w głowie.