Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyłam że większość ludzi to tak naprawde brzydale

Polecane posty

Gość gość

wystarczy spojrzec na portale randkowe, erotyczne albo na ludzi na ulicy, w autobusie, kolejce w markecie...Krzywi, garbaci, pryszczaci, sadło wylewa sie ze spodni, bez zebow itp itd. To nie jedna mala wada tylko cala lista .. szczupla z ładnym piersiami, wysportowane cialo, ladny kobiecy nosek ,ponętne usta, ladnie ubrana...ile jest takich kobiet ? 1 na 1000 ? a wysoki facet z szeroką klatą, tajemniczym spojrzeniem, zabojczym usmiechem, bez czerwonego ryja, garbatego lub świnskiego nosa, nie łysiejący z fajnym tylkiem... 1 na 10000 ?

Gość gość
o to jest przykład hau,hau ,płacą od wersów stąd i jakość pozostawia wiele do życzenia :)

Gość gość
ja jestem z Białegostoku, to prawda jak sie wyjdzie na ulice w weekend kiedy chodzi naprawde duzo ludzi, to rzadko mozna spotkac naprawde piekna kobiete, naturalna ubraną z klasą, czasem ale rzadko, natomiast nie spotkalam jeszcze przystojnego mezczyzny ktory rzucal by sie w oczy

Gość gość
ja z kolei zauważyłam, że młode to zazwyczaj są ładne, zgrabne, szczupłe, zadbane, ale po 40tce zaczyna się proces starzenia i niestety każda taka piękność brzydnie :(