Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zarobki czy wam to wystarcza

Polecane posty

Gość gość

Hej mam problem prowadze dz.g szczerze roznie zarabiam i to jest depresyjne bywa ze zarobiłem 1 dnia na samochod 15 tys (handel) w danym okresie sporo , pozniej przyszedł spokojny czas ze prawie nic (sezonowy handel) teraz zarabiam ok 500zł dziennie pozniej 200 i cały czas o tym ysle i szczerze jest to depresyjne macie tak

Gość Hubba_Bubba
mam 12000 na miesiac, z trudem ale jakos sobie daje rade

Gość gość
dokładnie ja tak samo miałem gdyz w wieku 18 załozylem dz.g zarabiałęm 3-4 tys kurde dal mnie to było cos pracy 2 godz dziennie pozniej okres sie skonczył problemy i doceniłem fakt pienidzy lecz dal mnie 1200 zł naprawde daje sie za to wyzyc ? jak

Gość gość
ja jestem prezesem jednego z banków, zarabiam ok. miliona/mies i szczerze mówiąc często brakuje mi od 1 do 1 :o

Gość gość
nie chodzi przechwałki ps prezes najwieksego banku ma max 160 tys ale o komfort stabilizacje podejrewam ze ludzie ktorzy maja 3 tys na miesiac lepiej sie czuja niz ja mam pełno obrotowó jak na 1 osobowa firme 100 tys miesiecznie z handlu + sezonowy to wieksze sumy wchodza lecz sam fakt destabilizacji -to jest irytujace . Pytam czy tak macie

Gość gość
Ja prowadze dz.g. 5 miesięcy i na razie nie mam zadnych zarobkow. Nie wystarcza mi na opłacenie wynajetego lokalu i pokrycie kosztow zuzytych materiałow.

Gość gość
Nie, ja tak nie mam i na Twoim miejscu zamiast się zamartwiac, odkladalabym w dobrych mcach. Mysle o samobojstwie bo zarabiam 1200 zl na reke, starcza mi tylko na mieszkanie, a mam duze doswiadczenie zawodowe