Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciowa

mąż zmienil sie po slubie

Polecane posty

Gość gosciowa

co zrobic?jestesmy 7 miesiecy po slubie,mamy niemowlę,ktore szczerze kocha i zajmuje sie nim,ale widze,ze ja mu dzialam na nerwy. Prawie sie nie kochamy mimo,ze ja mam bardzo duze checi mysle,ze nie chodzi tu o wage czy wygląd,bo akurat ja po porodzie sie nie zapuscilam-chetnie pokazalabym zdjecie,ale wole pozostac anonimowa. Po prostu jakby hmm przestalam go interesowac. Chcialabym nawet 2 razy dziennie,ale on twierdzi,ze jest zdobywca i im bardziej napieram tym bardziej mu sie nie chce. Tylko,ze ja nie zamierzam z łachy się zgadzać wtedy,kiedy mu się chce. Podoba mu sie jak dziewczyna jest zadbana,ale kiedy ja się umaluję pyta po co sie stroje i gdzie znowu ide.Jest miedzy nami duza roznica wieku czasami mysle,ze to przez to-ponad 10lat i on juz swoje przezyl i teraz sie wyciszyl.On jedzie sobie na motor albo siedzi na kompie,ale nie spędza czasu ze mną. Na spacery wspolne tez nie wychodzi,bo mowi,ze nie bedzie paradowal z wozkiem przez co juz kilka osob pytalo czy u nas aby wszystko ok,bo widac mnie czesto samą. Nie zdradza mnie,nic z tych rzeczy po prostu mowi,ze go denerwuje,zdawkowo odpowiada,czesto mnie poprawia,ze przez to,ze jestem mloda to nic nie rozumiem a mysle,ze wszystkie rozumy pozjadalam i co ja tam moge wiedziec. Widac,ze go mecze,ale nie umiem byc inna. tak jakby sie wypalilo to co bylo takie piekne miedzy nami. Jak to jest z tymi facetami

Gość gość
Moze jednak ukryty gej? Przynajmniej rodzina sie go teraz nie czepia, ze rodziny nie zalozył.

Gość gosciowa
Przynajmniej szczere. czasami mysle,ze sie dusimy razem. jest ok kilka dni a potem znowu mu cos nie pasuje.Sinusoida. Jestem mloda,atrakcyjna,studiuje,mam cudowne dziecko i dalabym sobie rade,ale kocham tego goscia.Tylko wez i go zrozum. Ja mam swoje potrzeby i malo mnie interesuje,ze facet to zdobywca i inne tego typu teksty. Niejeden facet dalby sie pokroic,zeby dostac to co on z taka łatwością odtrąca. Wiekszosc kobiet jest oziębła i odpycha faceta kiedy rodzi się dziecko. Znudzilam sie?Jak to jest o co tu chodzi. Jeszcze zale sie w internecie boze kochany co mnie podkusilo

Gość gość
A moze zmieniło sie jego nastawienie do Ciebie po porodzie? Widział sam porod? Mam faceta w rodzinie, ktory jak zobaczył porod swojej zony to nabrał do niej obrzydzenia i potem poszukał sobie inną dziewczynę.

Gość gość
nie,niemozliwe,bo mialam cesarskie ciecie znegujcie lub nie,ale na zyczenie w prywatnej klinice,bo byly u mnie w rodzinie klopoty po porodach naturalnych z drogami moczowymi mam 20 lat nie zamierzalam miec tego samego klopotu. Jakosc zycia seksualnego takze sie nie zmienila. Teraz wrocil z grzybow,oczywiscie usiadl do kompa weszlam do pokoju a on sobie ogląda jakas gowniare na facebooku no cos mnie trafilo i wpadlam z tekstem "sluchaj jestes stary,brzydki a dwiema minutami takiej gowniary nie zaspokoisz to pooglądać sobie gosciu mozesz" to moze brutalne i chamskie,ale juz nie mam sily na uswiadomienie mu jego polozenia,ktore jest wprost odwrotnie proporcjonalne do zachowania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! On chyba mysli,ze wszystko osiągnął-czas mu bylo na dziecko i je ma,zone młodą na pokaz ma czego zazdrosci mu kazdy kolega,wiec o co ma sie teraz starac jak i tak wie,ze z nim bede

Gość gość
Wydaje mi się, że ty już mu się nie podobasz, może być że on pisze z jakąś panną na fbi, historię kompa sprawdź

Gość gość
Chyba musicie sie wybrac do poradni rodzinnej, tylko jak go wyciagnac z chaty. Troche to dziwne, ze mu nie zalezy zeby byc z kims blisko.