Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zbyt młody wygląd i szukanie dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie, czuję się jak skończony idiota, pisząc na forum dla dziewczyn/kobiet, ale nie wiem, gdzie indziej mógłbym o to zapytać. Mam 21 lat, prawdopodobnie w tym roku będę szedł na studia (2 lata temu się obijałem, a rok temu pracowałem) i ostatnio ciągle chodzi mi po głowie myśl, że fajnie byłoby mieć dziewczynę. Problem polega na tym, że za cholerę nie wyglądam na 21 lat, tylko góra 17. Na domiar złego jestem bardzo niski, bo mam tylko 178cm wzrostu. Sylwetkę mam raczej szczupłą, ale nie "wieszakowatą". Jeśli chodzi o twarz, to jest chyba ok - nikt mi nigdy nie powiedział, że jestem brzydal, czy coś w tym rodzaju. W gimnazjum niektóre dziewczyny sygnalizowały mi wiele razy, że im się podobam, ale byłem zbyt dziecinny i głupi, aby na to odpowiednio zareagować. Natomiast w liceum było już po wszystkim. Miałem taki niefart i trafiłem do klasy z b. małą ilością dziewczyn, które były strasznie wysokie i niezainteresowane niczym innym oprócz nauki. Z kolei ja sam nie byłem lepszy i nawet do głowy mi nie przyszło, żeby interesować się dziewczynami. Kilka dni temu dotarło do mnie, jakim byłem kretynem. Pokończyłem wszystkie obowiązkowe szkoły, więc zdaję sobie sprawę z tego, że będzie mega trudno sobie kogoś znaleźć. Proszę, powiedzcie mi, czy chłopak, który ma wygląd nieadekwatny do wieku i jest raczej niski ma jakiekolwiek szanse znaleźć sobie dziewczynę? Ewentualnie jakieś porady gdzie mam szukać, jak się zachowywać i na co Wy, dziewczyny, najbardziej zwracacie uwagę?

Gość gość
"Na domiar złego jestem bardzo niski, bo mam tylko 178cm wzrostu." :O ale głupi chłopas... Ty jesteś upośledzony umysłowy przede wszystkim... żal czytać jakich debilów teraz przyjmują na studia.

Gość gość
Dzięki, naprawdę bardzo mi tym pomogłaś.

Gość hannnaaa
Nie jesteś niski przecież. a to że wyglądasz młodo to i młodszą sobie szybko kiedys znajdziesz :D

Gość gość
Łatwo Wam mówić... Ostatnio spotkałem typa, który przez 5 lat miał wzrost przedszkolaka, a teraz sięgam mu do połowy łba.

Gość gość
ahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahaha

Gość gość
Po pierwsze jestes sredniego wzrostu Po drugie ; nie twoj mlody wyglad nie jest przeszkoda lecz nawet zaleta A jak mowisz ze calkiem nie brzydki jestes to jeszcze lepiej Nie panikuj jak baba, nie pisz na babskich forach jak cio. Ta I przejdz sie moze na silownie troche,,dopakuj,, pozbaz sie kompleksow , poznaj swoja wartosc i poderwij jakas d*pe bo chyba ci sek su trzeba... cio ta

Gość gość
trafiłes do klasy b.... to zmienia postać rzeczy...

Gość gość
Masz normalny wzrost, nie niski. Młody wygląd tylko pomoże ci wyrywać licealistki, przecież chłopaki lubią niedoświadczone dziewczęta.

Gość lukas83e
Mam 30 lat a wyglądam na 20 przy 176 cm wzrostu i niebieskich oczach. Z doświadczenia napiszę - znajdź robotę która da ci z 4.000 zeta na miesiąc i będziesz mieć każdą :-P

Gość gość
U mnie na studiach byłbyś jednym z wyższych a możliwe że trafisz na jakąś 19latkę o młodym wyglądzie, będziecie razem świetnie wyglądali. Nie ma się czym przejmować kolego.

Gość gość
poznasz kogoś na studiach, to najlepszy czas na zawieranie głębszych znajomości, zauważ, że dopiero teraz do tego dorosłeś nie jesteś niski, ja mam 172 cm wzrostu i uważam się za wysoką kobietę, wzrostowo byłbyś dla mnie ok, gdyby nie 13 lat różnicy :P

Gość gość
Kiedyś laska w zroście 172 była faktycznie wysoka, teraz to bardzo średni wzrost. Młody facet z 178cm to w obecnych czasach niestety kurd**el. Sam jestem nieco starszy, mam 185cm i z perspektywy mojego pokolenia jestem raczej średnikiem

Gość princessinthesky
A mi się podobają faceci 170-175 cm, wolę kiedy jest mała różnica wzrostu. Wtedy nie trzeba stawać na palcach żeby się przytulić czy pocałować.

Gość gość
178 za komuny tacy to byli jeszcze ok, ale teraz ktoś o takim wzroście jest raczej niski. Sam mam 185 a czuję się średniakiem

Gość gość
Ja mam 202 cm wzrostu 115kg 43 cm w bicu 129 w klacie 142 IQ penisa 19,5 cm Czarne włosy i bujny zarost Zarabiam jako architekt do średnio do 20tys miesięcznie Jestem gejem

Gość gość
hahahaha Panie architekcie , no chyba Pan przesadza ,bo to zależy od zlecenia :D:D:D:D

Gość gość
Hahaha architekt/gej pojechał :D więcej takich disów na księżniczki poproszę :D