Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karinoczarnewłosy

dekoloryzacja czarnych długich włosów elgonem

Polecane posty

Gość karinoczarnewłosy

Witam. Czy któraś z Was to robiła sama w domu? Chodzi mi o czarne długie włosy, mam po pas, chce zejść do średniego albo jasnego brązu.

Gość nie polecammmmmm
dekoloryzacji w domu...

Gość karinoczarnewłosy
No wiem, ale na youtube dziewczyny tak fajnie to pokazują i opisują, a u fryzjera też się może nie udać

Gość gość
Ja wykonywałam dekolryzację w domu i wszytsko poszło gładko, robiłam na dwa razy bo za pierwszym nie uzyskałam oczekiwanego koloru. Początkowo kładałam farbe z poziomu 5, a pózniej mieszłam poziom 5 z 7 i uzyskałam śliczny jasny brazik :)

Gość gość
tyle, że na tak długie włosy trzeba bedzie mieć odpowiednia ilosc środka, zeby Ci nie brakło, to samo tyczy sie farb, żeby później ładnie wszystko pokryło.

Gość karinoczarnewłosy
i nie zrobiło Ci się siano po tym zabiegu? myślę że wzięłabym po 3 dawkę, i 2 farby

Ja miałam też czarne długie włosy.rozjaśniałam u fryzjera kilka razy i dopiero po ok.pół roku uzyskałam taki odcień.Raczej nie kombinuj sama w domu,bo zniszczysz czas i włosy a w rezultacie i tak skończysz na fotelu fryzjerskim:) Pozdrawiam

Gość gość
NIE MIAŁAM siana, bo robiłam kąpiel rozjasniająca, czyli mieszałam z odżywką, szamponem, przepisa na taka kapiel znajdziesz w necie, po za tym po jednorazwoej dekoloryzacji włosy nie ucierpia az tak bardz, pozniej odstep z miesciac i wykonasz nastepna w tym czasie odzywiaj włosy, stosuj oleje do włosów, to bardz pomaga utrzymac je w dobrej kondycji.

Gość gość
Po za tym robiąc kąpiel rozjaśniająca nie zaoszczędziesz na produkcie rozjaśniającym i mieszanki wsytarczy Ci na całe włosy.

Gość gwarancja czystości
brzmi drastycznie, nie zdecydowałabym się na taki manewr przy bardzo długich włosach krótkie można podciąć albo poczekać aż odrosną, długie tylko ściąć jak się zniszczą

Gość karinoczarnewłosy
ale używalas najpierw elgonu, później tej płukanki? myślicie że 3 zestawy by mi wystarczyły ?

Gość karinoczarnewłosy
moja zaufana fryzjerka nie robi dokoloryzacji, takiej jak ja chce., jest za pisemkami, a pisemka na długich włosach mi się nie podobają

Gość gość
Pasemka to jest porażka, wlosy w tysiącu kolrach i zniszczone na maxa. Poczytaj o Kapieli rozjaśniajćej, na YT tez mozna zlaezc filmiki na ten temat. To nie jest płukanka, ten proszek z dekoloryzatora mieszasza sie z odzywka, szamponem itd