Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak zainteresowania ze strony męża

Polecane posty

4 lat i wszystko mija? to skąd się bierze tyle związków wieloletnich? ok, częśc z nich jest do d... ale na własnym przykładzie widzę, że żadna miłość a tym bardziej pożądanie, nie mija nawet po 10 latach czyli teoria z d... wzięta

Gość gość
Ewa333....-też tej teori nie rozumiem bo byłam kiedyś w 8letnim związku i tam nic nie mijało,wrecz odwrotnie :)

Gość znawca obrzydliwości kobiet
mężczyźni wiele mówią by kobietom było przyjemniej albo by było fajnie w związku. ta prawdziwa miłość po 4 latach tj. musi się ulotnić. jak mimo wszystko nadal są jakieś uczucia i emocje to się ciesz :P

Gość gość
Tyle,że cierpliwość ma granice i to nie ja będę miała ze znalezieniem nowego partnera.Z tego co napissłeś wynika,że faceci są fałszywi a związek to obłuda bo udają.

Gość gość
Może spróbuj coś seksi sobie zakupić. Mój też pomagał w domu, sprawdzał się jako pracujący mąż, aczkolwiek do tego to trudno było. Pewnego dnia sobie zamówiłam na 4lejdi.pl gorset, bo chciałam iść na imprezę, a jak mój mnie w nim zobaczył, to się podziało. Także nie ma się co poddawać, bo nie wiadomo co będzie dla niego impulsem ;)