Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

autentyczny wynik testu na ojcostwo

Polecane posty

Gość gość

Mam prośbę. Dziewczyna sypiała ze mną i z drugim partnerem na zmiane w tym samym czasie(dowiedzialem sie o tym póżniej). Dwa miesiące temu urodziła. Dziś twierdzi że wykonała test i wyszło że to nie jego tylko moje. Pokazała mi na chwile jakiś papier ale ja nie mam pojecia jak wyglada taki autentyczny wynik testu. Ona przebywa teraz z dzieckiem w Angli i tak naprawde mam minimalny kontakt z nią i dzieckiem właściwie żaden. Czy ktoś mógłby mi pokazac(przesłac na emajl) kamil.gregu@gmail.com taki orginalny wynik testu dna? Bardzo proszę i z góry dziekuje

Gość gość
złoż w sądzie wniosek o zaprzeczenie ojcostwa, czy jak to się tam nazywa. Masz na to bodajże pół roku od urodzenia dziecka. Po tym czasie nawet jak się okaże nie Twoje to pozamiatane, będziesz musiał utrzymywać

Gość gość
Głupia p***a, nie daj si w kopac powinienes dostac kopi i nawet isc po wynik razem z nia a nie ona ci teraz papieram z daleka macha, powiedz jej,że chcesz oryginał, alo kopie uwierzytelniona! inaczej ty ułozysz sobie życie a ona wróci za 3 lata i bdzie chciala 800 alimentów az do konca stuiów dziecka-24 lata. Powiedz,że jeżeli to twoje dziecko to bez zgody nawet nie może przebywać a anglii ograniczając ci kontakt i jeszcze sprawa nazwiska? czyje bdzie nosiło. Wiesz.domknij to teraz jak ona nie chce byc z tobą i ma juz kogos to daj sobie spokój ale załatw to sadownie, ale pamiętaj ona to d****a, ale dziecko to mały człowiek...

Gość gość
no i co dalej z tą historia?

Gość gość
Autor to jakiś d*pek,a skąd jego była flama miała materiał gentyczny do tych badań,co,

Gość gość
np. od drugiego partnera, ktory okazal sie nie byc tata dziecka?... myslenie nie boli

a jakie dziecko ma nazwisko?bo kazda matka rejestrując dziecko w urzedzie podaje nazwisko ojca a nie może tego zrobić jesli ojciec nie uznaje dziecka, wtedy daje _ojciec nieznany,jezeli ojciec uznaje dziecko to i tak muszą być przy tym oboje z dowodami osobistymi. Jak nie ma Twojego nazwiska to wtedy ona składa sprawe do sądu o ojcostwo,możecie załatwić też prywatnie testy i dopiero uznac dziecko.Jeżeli dziecko uznałes to musiałeś dac zgodę na wyjazd,paszport.jesli płacisz alimenty to w każdej chwili możesz złożyć pismo do sądu o ustalenie ojcostwa a nie do pół roku życia dziecka!!!! jesli nie jestes ojcem ona wtedy płaci za rozprawe i musi zwrócić Ci zapłacone do tej pory alimenty ale tylko wtedy gdy nie były one wpłacane z Twojej woli tylko po rozprawie o przyznanie alimentów