Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Ciągnąć to dalej czy zrezygnować

Polecane posty

Gość gość

W skrócie: Jestem z nią od 1,5 roku. Dopiero po roku wyszło na jaw że pochodzi z patologicznej rodziny ( wiem że to nie jej wina ) , ma syndrom DDA który wykryła u niej psycholog po mojej wczesnej prośbie aby poszła do psychologa bo nasz związek się sypał z różnych głupich powodów. Ona ciągle kłamała nawet wtedy kiedy nie musiała, parę flirtów i ukrywanie tego przede mną, wiele rzeczy o których dowiedziałem się po fakcie, do tego jej przeszłość którą staram się zaakceptować choć ciężko. Znamy się dobrze, kochamy się, pomieszkujemy razem, moja rodzina się z nią zżyła. Kiedy jest u mnie jest bardzo fajna, kiedy jedzie do domu znowu zaczyna się koszmar. Kłamie, jest wybuchowa i nerwowa, podejmuje głupie decyzje nie konsultując się wcześniej ze mną no po prostu, nie ta sama dziewczyną z którą przebywam na co dzień. Ona che się zmienić, chodzi do psychologa, bierze lekarstwa lecz ja zawsze słyszę obietnice a wystarczy że pojedzie do domu na dzień dwa lub trzy i znowu zaczynają się schody. Nie wiem już co robić, boli mnie to jak mnie rani, nie tak sobie ten związek wyobrażałem. Jest mi z tego powodu źle bo jednak mnie to męczy i nie potrafię skupić się na innych rzeczach, stałem się bardzo o nią zazdrosny przez jej głupie akcje, po prostu nie potrafię normalnie funkcjonować. Nie wiem czy iść za głosem serca czy lepiej rozumu, ona i tak zawsze mimo rozmów robi po swojemu a później przeprasza a mi to już za przeproszeniem wychodzi d**ą.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować