Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o moim pomyśle żeby wynająć billboard z napisem SZUKAM DZIEWCZYNY

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w pewnej amerykanskiej komedii... Kupie sobie karte sim z numerem, dał ładne zdjecie, w drukarni mi je powiekszą do rozmiaru XXXXXXL i tekst JESLI CHCESZ MNIE POZNAC NAPISZ z opisem zainteresowaniami nr telefonu i adresem email dla niesmialych... ile to moze kosztowac? taki billboard na miesiac w centrum warszawy albo na ścianie Dworca Centralnego ?

Gość Maatika
Myślę, że masz fantazję :)

Gość gość
gość - napisz do działu reklamy PKP i ci powiedzą :) Firma w której pracuje miała kilka billboardów i wiem, że za jeden na miesiąc płacili ok 3000zł, droga wylotowa z W-wy, podświetlany 5metrów na 2,5m :P Za większy ok 4500 ,6metrów na 3. W centrum miasta bedzie pewnie znacznie drożej :)

Gość gość
zaraz po tym jak znajdziesz dziewczynę opieprzy Cię za to, że zamiast na nią teraz wydać te pieniądze wydałeś je na jakieś gówno.

Gość gość
Zamiast znalezc dziewczyne bedą pisac do ciebie małolaty, żartownisie i zboczency :D

Gość gość
Metroboard - 1900 zł na 2 tygodnie :D to dla ciebie, w metrze są w wiekszosci młódki, licealistki, studenki i tanio :D

dobry pomysł ale ja bym sobie zrobił koszulkę z napisem poznam kobietę czy coś w tym rodzaju z nr telefonu :)

"ale ja bym sobie zrobił koszulkę z napisem poznam kobietę czy coś w tym rodzaju z nr telefonu" x Przecież ty się kobiet boisz i uciekłbyś jakby jakaś była tobą zainteresowana. Ile razy były tu kierowane oferty do ciebie - a ty tylko s**********ś :D

Gość gość
dokladnie :O BLE BLE albo zaklada temat i s*******a bo ''teraz nie mogę pisać'' :O albo żali się, ze nie ma powodzenia, nikt go nie lubi ... pojawiały sie wiele razy propozycje wspolnego wyjascia na spacer, kilka dziewczyn tez sie zaintereoswalo ble blakiem, Bartman kiedys chcial mu prace załatwic od ręki w Warszawie to on nie, bo nie bedzie dojezdzal a przeprowadzac sie nie chce. Przeraża mnie głupota niektorych ludzi na kafe :(

Gość gość
"Lepiej doloz sobie do jakiegos fajnego auta i zainwestuj w ciuchy i gadzety, to szybciej kogos znajdziesz." x Maciek dobrze pisze. Pamiętaj, że dziewczyny to blachary więc bez pieniędzy i błyskotek daleko nie zajdziesz.

Gość gość
da zarobić PRowcom. Zrobią z ciebie macho. Tak jak zrobili z pinokia premiera

Gość gość
Kup sobie porządny samochód, to bardziej pomoże.

Gość gość
ble ble gdzie jesteś ?

Gość gość
Zawsze mozna spróbować. Jeśli chce to może wpomóc Ci firma www.rodland.pl/

Gość gośćffwff
Projektujemy strony www, sklepy internetowe, tworzymy grafikę, pozycjonujemy strony - Lublin. https://www.artkod.pl/