Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goqQ

Dlaczego EX sa takie zawistne i żałosne Jego EX zatruwa nam życie

Polecane posty

Gość goqQ

Nie są już razem choć poznaliśmy się jeszcze kiedy byli. Ona BYŁA moją koleżanką - nie taką bliską, tylko zwyczajną znajomą. Od niego wiem, że była straszna, zazdrosna, zakazywała mu wszystkiego dosłownie. Teraz mówi mi, że jestem dla niego takim aniołkiem z nieba, że w końcu oddycha :) Dopiero kiedy z nią skończył zgodziłam się na spotkanie, po paru razach zaiskrzyło no i tak jakoś wyszło :) nie wiem skąd ta zazdrosna pindzia się dowiedziała ale dostałam właśnie telefon i poleciały na mnie hasła :D że jestem suka, szmata, k***wka i ze mam sie odp******ic od jej faceta bo mnie połamie. Darła się jak jakaś chora psychicznie, leciały wyzwiska a ja nie mogłam i wybuchłam ze śmiechu :D powiedziałam jej, żeby dała mi spokój i się rozłączyłam. Teraz mam od niej już 14 nieodebranych :D co za sfrustrowana furiatka :D

Gość Emielie
Hm, chyba jednak masz coś na sumieniu. Czemu chciałaś by się nie dowiedziała, ukrywałaś to? Poza ty może on wcale z nią nie skończył i wygodnie mu jest mieć dwie panny?

Gość gość
musisz jakas uciac i zakonczyc z nia ta toksyczna relacje! popros chlopaka zeby zorganizowal wam walke w kisielu

Gość Emielie
Mi się wydaje, że on wcale z nią nie zerwał. Skoro ona mówi, że to jej facet. Może on się po kryjomu z Tobą spotyka i Cię ściemnia.