Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet w krawacie

Gdzie sie podzialy piekne naturalne kobiety

Polecane posty

Gość facet w krawacie

np Emily Ratajkowski, Piekna, naturalna, wspanialem wlosy, minimalny makijaz o reszcie nie wspomne, same cukierki. :) Czesto widze calkiem niebrzydkie kobiety, ale np od razu widac ze ma na wlosach chamski kolor farby, albo za duzo taptey, bez smaku bez stylu, taki wiejscki styl. Piekne wlosy i ladna buzia u kobiety to podstawa. Dlaczego kobiety w duzej mierze nie potorafia o siebie zadbac? Np brwi, namalowane flamastrem to juz w ogole porazka roku, nie wspomne o brokatowych paznokciach albo tipsach o grubosci chromki chleba :D

Gość facet w krawacie
wiem sadze bledy, wiec dajcie spokoj i wypowiadajcie sie na temat , dzieki :)

Gość facet w krawacie
@zawsze szczery w lawach poselskich pis usmiech.gif - nie znaczynajmy tematu polityki bo bedzie wojna kafeteryjna

Gość gość
naturalna to ona byla ale za duzo operacji plastycznych przeszla np. usta powiekszala

Gość gość
moim zdaniem ona jest paskudna

Gość shesGoing Hollywood
a ja jestem naturalna i piekna!!:) uzywam odrobine maskary i krdki do oczu i na tym konczy se moj makijaz. Mam dlugie geste naturalne wlosy, jestem wdzieczna matce naturze, za urode tym barziej, ze niesttety nie kazda kobieta moze cieszyc sie naturalnym pieknem...

Gość gość
Ja jestem naturalną kobietą, zadbaną, ale niestety nigdy nie będę miała wspaniałych włosów, czyli tej podstawy, jak mówisz. Są zdrowe, długie i lśniące, ale cienkie i rzadkie.

Gość kazdyJestKowalemWlasnegoLosu
Naturalne kobiety??? O dinozaurach slyszalem ale te zyly miliony lat przed nami, a o naturalnych kobietach nie slyszalem!!! Myslalem ze przed dinozaurami nie bylo nic!? Hmm :/ ;))

Gość shesGoing Hollywood
''Są zdrowe, długie i lśniące, ale cienkie i rzadkie.'' - zmien diete. Kiedys moje wlosy byly tragiczne, nie moglam ich zapuscic, koncowki robily sie sianowate, matowe bez polysku. odkad zaczelam zdrowo sie odzywiac - duzo ryb, jajek, pelnowartosciowe pieczywo, masa warzyw owocow moje wlosy sa nie do poznania. plus polcam odzywke z olejku rycynowego-dziaal absolutne cuda

Gość niedepilowana_ana
Ja tam jestem naturalna, maluję się minimalnie, mam długie, błyszczące brązowe włosy do łopatek i chcę jeszcze dłuższe, nie mam sztucznych rzęs, brwi jak nitki, paznokci doklejanych, sztucznych błyszczących kolii, bransoletek, bluzek z cekinami, pasków z ćwiekami, nie noszę się na różowo od stóp do głów i w sumie zgadzam się z Twoim tokiem myślenia. Kobiety powinny zrozumieć jedną podstawową rzecz - wszystko z umiarem! Elegancja i prostota nikogo nie skrzywdziły, przepych, barok, solarium i nowinki pseudoupiększające niestety tak.

Gość niedepilowana_ana
Do kobiety z cienkimi włosami, polecam wcierkę do włosów Jantar, delikatne szampony i olejowanie włosów 2-3 razy w tygodniu, u mnie najlepiej sprawdza się olej kokosowy, możesz go nawet wcierać w skórę. Naturalne kosmetyki, minimum stylizacji, po wcierce Jantar powinno pojawić się sporo babyhair, ważna jest systematyczność.

Gość facet w krawacie
Inny przyklad to np. Wioletta Willas. Piekna, nawet na starosc, zawsze naturalnie geste dlugie wlosy, ladny maly nosek i duze piersi. Ideal kobiety. Czemu teraz na ulicy nie ma takich dziewczyn?

Gość gość
"tipsy o grubości chromki chleba" :D :D :D :D :D czad! ja to nazywam grzybica akrylowa. nigdy nie przykleiłabym sobie czegoś takiego

Dinozaury tez wyginely

Gość gość
no akurat willas moooocno się tapetowala a wlosy to geny w jej przypadku a na to kobieta wpywu raczej nie ma :D

Gość Srał go pies
Podziały się tam, gdzie piękni i bogaci faceci :classic_cool: x A nie tam, gdzie kafeteryjne bezrobotne jęczyd**y z pretensjami do świata takie jak ty autorze :D:D:D

Gość Srał go pies
Swoją drogą, po polskiemu nie umiesz pan pisać, te literówki świadczą o jakiejś zaawansowanej dysleksji. Ale nie martw się, rok szkolny już niebawem :classic_cool:

Gość gość
A skąd pomysł, że źle się odżywiam? Odżywiam się bardzo zdrowo, nie jem słodyczy, mało chleba, czy makaronu. Głównie warzywa, często surowe, czasem nabiał / mięso i owoce. Moje włosy są rzadkie i cienkie po rodzicach oraz z powodu wrodzonych problemów hormonalnych i nic nie jest w stanie zapewnić im lepszego stanu. Używam do nich płukanek ziołowych, amli, sesy i henny, są bardzo zadbane, ale nie będą wyglądać lepiej.

"piekni I bogaci faceci" facet moze byc albo piekny albo bogaty... acha albo moze miec interes po kolana... ;)

Gość gość
albo mieć interes po kolana albo być po kolana w interesie :D :D

Gość gość
Żaden Jantar i inne cuda mi nie pomogą. Nie pomagają nawet specyfiki dla osób po chemioterapii na porost włosów. Dziękuję, że chcecie pomóc, ale nie mówicie mi o niczym nowym ani nie wypróbowanym. Poza tym moje włosy: - nie wypadają - nie łamią się - są lśniące tylko są cienkie i rzadkie. Tyle...

Gość gość
p.s. od lat stosuje olejowanie włosów, na przemian rycyna, oliwa z oliwek, amla, sesa. Uzywam też nafty z jajkiem, płuczę w chmielu, skrzypie, pokrzywie, również piję pokrzywę i skrzyp

Gość gość
Ta cała emily ma sztuczne usta to o jakiej naturanosci my mówimy?? :O Po ulicach chodzi masa zadbanych, naturalnych babeczek. Sama używam tjedynie kredki i tuszy do rzęs + bezbarwna pomadka do ust. Włosy mam w naturalnym kolorze kasztanu do ramion. Pazurki naturalne, jesli juz je maluje to na jednolity kolor.

Gość niedepilowana_ana
No to widocznie takie będziesz miała i już, mi pomogło i chciałam doradzić, tyle. Koniec tematu pielęgnacji włosów w takim razie.

Gość gość
Po prostu chciałam wyjaśnić że czasem stan włosów kobiety nie zależy od niej. Facet pisze - "piękne włosy i ładna buzia to podstawa". To jakby kobieta napisała "piękne włosy i wysoki wzrost to u faceta podstawa". A wiadomo, że niektórzy faceci łysieją i wzrost od nich nie zależy.

Gość gość
Bo dzisiaj kobiety żyją na pokaz , eXportowa laska dla fagasa. JOLA RUTOWICZ, NATALIA SIWIEC - fecetom fujary wstają na ich widok.Kobiet starają się upodobniać do SEX LASEK

Gość gość
w dzisiejszych kobietach za grosz naturalności.

Ja nie mam problemów z kobietami , kupiłem sobie mongolską automatyczną koniobijkę i mi ona zastępuje kobiety