Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiem po czym poznać czy facet ma małego penisa

Polecane posty

Gość gość

jak ma szeroką miednice i dosc duzy tylek = mały ptak a jesli jest bardzo wąski w pasie i ma naturalnie szeroką klate i dosc duze dlonie (zwlaszcza długie palce) = duzy ptak Sprawdzone und potwierdzone, zyczye powodzenia :classic_cool:🖐️

Gość a skad masz takie info
😴

Gość a skad masz takie info
a jesli waski w pasie i waska klata ?

Gość gość
a jak ma szeroką miednice i przy tym bardzo długie palce?

Gość gość
zgadzam się :D :)

Gość pod te dwa opisy
nie da sie podporzadkowac wszystkich facetow:O

Gość gość
a ja mam szeroka miednice, duzy tyłek i duzego pytonga

Gość moj obiekt westchnien ma
waska klate, male dlonie, maly tylek, wiec co tam chowa w spodniach - az smutek pomyslec:(

Gość moj obiekt westchnien ma
z przodu prawie nic nie ma jak patrzylam:(

Gość gość
moj obiekt westchnien ma waska klate, male dlonie, maly tylek, wiec co tam chowa w spodniach - az smutek pomyslecsmutas.gif . \ moze c*pke

Gość obnaz sie nam kobietom
/[zgłoś do usunięcia] Doktor Mosley radzi u mnie by się zgadzało / czyli?;)

Gość hmm ciekawy temat
:D i co jeszcze wiecie drogie kobiety ?

Gość gośćiówa33
Jedno jest pewne że napompowani koksiarze mają małe penisy i jądra natomiast wysportowani wysocy faceci z naturalną muskulaturą (tzw.sylwetka pływaka) mają większe penisy kiedyś czytałam w jednej kobiecej gazecie.

Gość no chyba sie nie zgodze
znam goscia - wysoki, szczuply, wysportowany, BARDZO dlugie palce u rak (i takie zgrabniutkie, lubie takie :P ) a ptosek... nie wiem moze z 12cm :P :D wiec nie potwierdzam Twojej teorii ;)

Gość gość
"Jedno jest pewne że napompowani koksiarze mają małe penisy i jądra natomiast wysportowani wysocy faceci z naturalną muskulaturą (tzw.sylwetka pływaka) mają większe penisy kiedyś czytałam w jednej kobiecej gazecie." . To też potwierdzone zatwierdzone :)

Gość gość
Napompowani koksiarze katują się w siłowni aby w ten sposób sami przed sobą udowodnić swoją męskość, zrekompensować braki natury, poprawić poczucie własnej wartości. To nawet smutno, że wysoki patyczak z dużym, r***a że ciężko zliczyć, a koks z małym który często po pracy jedzie prosto na siłownie, jak znajdzie w całym swoim życiu jedną, dwie kobiety które go zaakceptują, to jest to wsio.

Gość gość
gośćiówa33 ma 100% racji, jesli facet jest wysoki 180+ , naturalnie dobrze zbudowany bez sterydów to na pewno nie ma 15cm tylko wiecej :)

Gość GOSIACZEK82
Koksy mają małe peniski i tzw.placki na głowie i wielkie zakola bo im włosy wyłażą i golą się na łyso dlatego nigdy bym nie poszła do łóżka z koksem a do tego te pryszczate mordy :o

Gość gość
O koksach to akurat psychologowie sie wypowiadali wiele razy, ze to najczesciej faceci ktorzy mają bardzo niską samoocene, czesto mieli ojca p****a alkoholika despote ktory ich dręczyl albo innego faceta, ktory ich ponizal np wuefiste w szkole, koledzy sie nasmiewali z niego etc... Wiadomo, ze nie kazdy taki jest bo są pasjonaci kulturystyki ktorym po prostu sie to podoba ale na oko 3/4 to zakompleksione faceciki 😴🖐️ ale jesli mialabym wybierac to wole pakera niz chudego patyczaka :O

Gość GOSIACZEK82
A ja wolę ratowników WOPR :)

Gość A jak facet jest
bardzo szczupły (no dobra, chudy po prostu :P ), nie ma dużych dłoni, ale raczej dłonie pianisty (palce długie), żadnej tam klaty też nie ma? :) Pytam, bo to mój mąż :) I ma naprawdę dużego ptaka :D

Gość A jak facet jest
Myślę, ze wszelkie teorie sie raczej rypią :) Nie ma żadnych naukowych dowodów na zbieżność budowy ciała z wielkością penisa. Ale fakt, że prędzej jakoś podejrzewałabym mało-ptakowość u faceta z babską budową (wielki tyłek, szerokie biodra, tłuszczyk) :)

Gość z mojego doświadczenia wwiem
jeden wzrost 176 - średnia budowa ciała w biodrach niezbyt wąski, ale też nie szeroki, klata rozbudowana ale to przez siłownię, naturalnie to byłby raczej drobiazg, śadząc po szerokości kości ramion - ptak 10 cm, malutek po prostu xxx drugi 185, szczupły, ale nie chudy, d**a wąska, ale ramiona niezbyt szerokie - ptaszyszko 19,5 cm:)

Gość gość
Długie chude palce u rąk w mężczyzny wyglądają bardzo kobieco i raczej świadczą o niedoborze testosteronu. Prawdziwy Facet ma kwadratowe śródręcza i stosunkowo krótkie masywne palce

Gość gość
ile pałek połknęłaś ze stawiasz sie w roli experta ? do autorki.

Gość gość
taki co ciagle szuka 22-letniej dziewicy

Gość gość
ja mam duzego :classic_cool: