Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdy więcej

Byłam na spotkaniu z facetem z sympatii

Polecane posty

Gość nigdy więcej

Już nigdy nie popełnię tego samego błędu. Pisało się nam fajnie choć wydawał się trochę zarozumiały i nie traktowałam go jako potencjalnego partnera, miałam nadzieję, że wyniknie z tego po prostu fajna znajomość.Na zdjęciu profilowym wyglądał w porządku, wpisany miał wzrost 181cm i budowa ciała "normalna" . Zaproponował spotkanie więc się zgodziłam. Na owe spotkanie przyszedł jakiś pajac w hawajskich szortach i sandałach. Był wystrzyżony na jeża, w ciemnych okularach, wyraźnie przy kości. Wyglądał niemal jak Krzysio Skiba. Do tego wzrost... Z 181 skurczył się do rozmiarów krasnoludka. Ja mam 169 i będąc w butach na niewielkich koturnach patrzyłam na niego z góry. Umówiliśmy się w knajpce, ja zamówiłam sobie sok, on piwo. O ile w internecie wydawał się pewny siebie i mający dużo do powiedzenia, to w rzeczywistości był wyraźnie speszony, co próbował zamaskować głupim uśmieszkiem. To był pierwszy i ostatni raz, kiedy umówiłam się z facetem z sieci.

Byłam na kilku spotkaniach z sympatii, zawsze przychodził facet o aparycji jak na zdjęciu albo nawet bardziej przystojny! ;) (zdjęcia były przeciętne, tacy normalni sympatyczni faceci) i ubrany jak na randkę (koszula+dżinsy). Nigdy nikt nei oszukiwał propo swojego wyglądu, bo i po co, skoro to i tak od razu wyjdzie, każdy średnio inteligentny to pojmuje. Może wystarczy po prostu patrzeć na ten aspekt faceta, zamiast na super fotki?

Gość gość
Ja tez nie mialam jakichs strasznych przezyc w zwiazku z korzystaniem z tego portalu. :D Nie zrazaj sie po pierwszym nieudanych razie. ;)

Nie podoba mi się, że faceci traktują to jak taki speed dating,a takie odniosłam wrażenie. Ja nie lubię się nigdzie spieszyć.

Akurat:D Minie parę dni i znowu zaczniesz flirtować z jakimś przystojniakiem. Tylko obiecasz sobie wprowadzić skuteczniejszą selekcję. To nic strasznego, nieudana randka;)

Gość gość
czy nie lepiej poznac faceta w realu?