Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdslcn3rf438fn

facet 198 cm opinie komentarze

Polecane posty

Gość sdslcn3rf438fn

Witajcie dziewczyny, mam do was takie pytanie, co sądzicie o mężczyźnie który ma 198 cm wzrostu. Czy wzrost byłby dla was jakąś przeszkodą, a może byłaby to zaleta? :) I jeszcze jedno pytanie, duża różnica wzrostu między partnerami? Wpadła mi w oko pewna maleńka ok. 165 cm dziewczyna :P Pozdrawiam!

Gość Lubię 20 latki
Lepiej mieć 187 tak jak ja. Mówię to z czystej życzliwości:)

Gość sdslcn3rf438fn
Eh, ja pytam kobiet, a nie mężczyzn. Akurat tylko 187 cm to mieć bym nie chciał ;p

Gość MosiaR
Jak ty ją lubisz i ona ciebie, to nie widzę przeszkód.;)

Gość gość
Lepszy za wysoki, niż za niski.Nie wiem czym się przejmujesz, bądź dumny, karzełki chętnie podebrałyby Ci choć z 10cm.

Gość gość
dla mnie super :) mam 170 cm plus szpilki = facet musi mieć 190 cm :D

Gość sdslcn3rf438fn
Ja się nie przejmuję, wręcz przeciwnie, lubię swój wzrost. Ale tak z ciekawości pytam co kobiety o nim sądzą? :)

Gość gość
że jest z***bisty:D

Gość gość
chyba wiekszosc kobiet lubi wysokich facetow, moj maz ma 196cm a ja sama 162cm

Gość gość
Jestem wysoka 178 mój mąż 185 .Wiadomo,że podobają mi się wysocy faceci ale powiem szczerze takie pary z dużą różnicą wzrostu nie podobają mi się ...ale to moje zdanie

Gość sdslcn3rf438fn
chyba wiekszosc kobiet lubi wysokich facetow, moj maz ma 196cm a ja sama 162cm I różnica wam chyba nie przeszkadza? Ja myślę, że to sympatycznie wygląda :)

Gość gość
jak jest milosc, nie ma zadnego znaczenia wzrost/waga itd. natomiast najgorzej jak facet ma ponizej 185cm, to juz dla mnie karzel. co do par o duzej roznicy- to chyba dziala na zasadzie przeciwienstw, bo bardzo czesto takie widze i wygladaja uroczo. ja sama ma 170cm a moj ma 198cm wlasnie i nie ma za duzej roznicy, a szkoda :P

Gość sdslcn3rf438fn
To jest między wami 28 cm różnicy. Jak jeszcze założysz wysokie buty to ta różnica jest faktycznie mała ;)

Gość gość
Nie przeszkadza absolutnie, wrecz przeciwnie :) :) Poza tym lubie nosic wysokie szpilki, więc az tak nie rzuca się w oczy :) Natomiast jak zakładam trampki to trochę się czuję jak mała dziewczynka, ale to przyjemne uczucie :) Moj mąż zawsze mi mówil, ze wolal drobne, małe kobietki :)

Gość Haneczkaaaa
Zdecydowanie bardziej podobają mi się wysokie chłopaki o wąskiej talii i długich szczupłych nogach niż wysocy chłopacy o tęgiej , szerokiej budowie ciała . Nie wiem dlaczego tak jest ale tak jest ze pierwsze co rzuca sie w oczy gdy patrze na faceta to jego nogi. Wysokie nogi a także sposób chodzenia to cechy które najbardziej mi się podobaja. (mam na myśli chodzenie i wybijanie się na palcach a nie na pięcie)

Gość Haneczkaaaa
Zdecydowanie bardziej podobają mi się wysokie chłopaki o wąskiej talii i długich szczupłych nogach niż wysocy chłopacy o tęgiej , szerokiej budowie ciała . Nie wiem dlaczego tak jest ale tak jest ze pierwsze co rzuca sie w oczy gdy patrze na faceta to jego nogi. Wysokie nogi a także sposób chodzenia to cechy które najbardziej mi się podobaja. (mam na myśli chodzenie i wybijanie się na palcach a nie na pięcie)

Gość gość
Haneczka- mam tak samo- wysocy szczupli, choc lubie tez dobrze zbudowanych, ale nie misiowatych, tegich. Ach rozmarzylam sie... Swoja droga moj najnizszy partner mial 188cm, a ja sama mam 160cm.

Gość Haneczkaaaa
różnica wzrostu między partnerami nie ma żadnego znaczenie jeśli jest zauroczenie i mięta z obu stron

Gość sdslcn3rf438fn
"165cm to nie żadna maleńka! " Przy mnie maleńka! :D

Gość nennia
Dla mnie to stanowczo za dużo. Faceci powyżej 185 nie sa dla mnie atrakcyjni, nie podoba mi się taki wysoki wzrost, źle bym się czuła. Mój ex miał 192 i nie byłam w stanie go pocałować, bo nie sięgałam, bez przerwy musiałam chodzić w butach na obcasie. Seks - koszmar, bo ciężko było się odpowiednio ułożyć, nie było mowy o seksie na stojąco. Mój facet musi się mieścić między 175 a 185, wyższego nie chcę.

Wcale nie! Tak serio, mój partner jest właśnie taki wysoki, a ja mam równiutkie 165cm. I to nie jest żaden problem, chociaż ogromne pole do popisu na dokuczanie mi :P

Gość sdslcn3rf438fn
"nennia" Nie wszystkim kobietom muszą się podobać bardzo wysocy faceci. Skoro czujesz się lepiej przy niższych to ok, nie ma problemu... ale nie wmówisz mi, że duża różnica wzrostu jest problemem w seksie :) Co to to na pewno nie. Być może mieliście za małą wyobraźnię :)

Gość nennia
Nam było niewygodnie, mój facet nie lubił się jakoś specjalnie wyginać, więc mnie było non stop niewygodnie.

Gość panna anna lat 20
ja mam 167 i wolę faceta w takim wzroście żebym mogła pocałować bez stawania na palcach i nie czuć się przy facecie jak ostatni dzieciak. bardziej podobają mi się niscy. więc dla mnie to byłaby wada, ale jeśli byłbyś inteligentny , ciekawy i z interesującą poza tym powierzchownością to nie zważałabym pewno na to.

Gość sdslcn3rf438fn
"nennia" To wina partnera, nie jego wzrostu ;P

Gość nennia
Nie mniej jednak wysocy mi się nigdy nie podobali i wolę mieć takiego, którego pocałuję bez stawania na palcach, a do tańca z nim nie muszę ubierać 15 cm szpilek.

Gość sdslcn3rf438fn
Ok. Ale ja tylko mówiłem o seksie :P

a ja właśnie nigdy szpilek nie nosiłam i bardzo lubię stawać na palcach :) Ile ludzi tyle upodobań.