Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosccccc

kocham Bo ale jej nie idzie zrozumiec

Polecane posty

Gość gość
Też masz problemy z komunikacją? Kochaj sobie kogoś innego.

Gość mam problem z komunikacja
Kocham Cie :(

Gość wafekcie
To mnie, czy Bó?

Gość Moja Bo
Tylko ona się liczy moja Bo

Gość gość
nie rozumiesz i kochasz?

Gość Moja Bo
Nie rozumiem tej milosci

Gość gość
ona ciebie kocha?

Gość Moja Bo
Kocha inna

Bó jest tylko jedna Widocznie chodzi o jakąś Bo, taką bez zęba na przedzie. ;) Chyba to dość dostateczna wizualizacja, by odróżniać plewy od ziarna. ;)

Amator się wypowiedział pochlebnie. A jeszcze chwilę temu psy wieszał. A daj spokój z tym.

OK. Ale zanim skoczymy sobie do gardeł, chodzi o Bó czy o Bo bo koleś pisze z Anglii i już zapomniał jak ustawia się język polski na klawiaturze, czy naprawdę chodzi o jakąś Bo, która naprawdę zawróciła w głowie jakiemuś leszczykowi, który najwyraźniej cierpi...

Ty kuźwa amatorkę widzę uskuteczniasz. Bo na wyspie czy w dolinie nie ma polskich liter. He he. Poza tym facet sobie robi jaja, ty jak zwykle serio wszystko. Gdzie twoje poczucie humoru, błyskotliwość i czar? Już dokumentnie dziury zajęły twą głowę?

Nie moja wina. :( Dziadzieje w oczach kozaczku. Myślisz że tak łatwo ściemniać, jak masz zasrany łeb różnymi "przygodami" ;) , które ty możesz sobie tylko symulować na swoim komputerze. :D

Do symulacji niezbędny jest kontroler gier :D dobrze skalibrowany pad albo myszka są niezastąpione ;) można kontrolować w jednym momencie wszystkie rejony każdej, nawet naszej ,szkapy :D

Marazm jest chwilowy i w lepszy dzień o nim zapominasz. To coś bardziej niebezpiecznego. Mało sam siebie nie rozdepczę że nie potrafię pisać swobodnie a jakbym połknął kij od szczotki. :O Nie wiem co się dzieje. Czy to już kryzys wieku średniego? Ale od czego? Przecież ja jestem wiecznym chłopcem, no do czasu aż umrę rzecz jasna. ;) Chcę być jak Amstaf, jak... nieszczęśliwie zapomniałem nicka, :( . Wiecie o kogo chodzi...

Gość gość
Z marazmu popadasz w ogłąkanie, takie samo w sobie. W końcu zaczynasz wegetować i po tobie. Wiesz co? Mnie najbardziej podoba się, fascynuje mnie Nowy w mieście. A ten cały na A.(nie wypowiadam nicka, bo się brzydzę) mnie irytuje. Zupełnie do mnie nie przemawia, dla mnie ma tępy żart, jest obleśnie prosty, jest ciężki, taka jakaś zła energia. Natomiast nowy w mieście potrafi mnie zadziwić. Od czasu do czasu dobrze go sobie przypomnieć. Mój poczciwy Nowy w mieście.

Gość gość
Wiesz kto zeznawał.

Gość gość
zeznawać możesz w sądzie :D

Gość Rzycie
W czym masz wątpliwości? Przecież to miejsce jest idealnym do wydawania sądów. Dlatego właśnie postanowiłam tak sprawę nazwać.

On nie ma nicka na A No ten. Bez obrazy mam na końcu języka, Taki bezpłciowy nick. Podawać !!!! bo zmuszony będę do grzebania we wczorajszych wydarzeniach a to już historia. :) Znam nowego w mieście osobiście . Mój ci on. Sypiam z nim codziennie I odpierrdolcie się od niego. To porządny chłopak i chociaż nie jestem gejem, rozkochał mnie w sobie. :P

Ależ pomarańczo w czym rzeczy, skąpałaś się we wrzącej zamrożonej w zamrażalniku herbacie :P a teraz nie masz odwagi aby wymówić mój nick :D Powiedziałem Ci, abyś założyła pampersy kiedy przechodzisz koło regału w kuchni, zupełnie w rolkach, które zostały podprowadzone przez czternaście z fazowanych muchomorów, które po podgotowani okazały się ślimakami winniczkami :D Możesz być pewna, że jestem na tyle tolerancyjny, że w obliczu ataku spadających z dębu żołędzi i kasztanów z kasztanowca, nawet z poplątanymi nogami i posupłanymi sznurówkami stanąłbym do apelu, jak harcerz który nie zapomniał co to łacina :D

Gość Rzycie erotyczne
W taki sposób to sobie możesz rozmawiać z małolatami gościu. Nicka nie wymawiam ponieważ jest tandetny, a nie odwagi mi brak. Czyś ty zwariował? Poza tym nie muszą a nawet nie mogą mnie wszyscy kochać. Akurat twoja uwaga jest mi zbędna. Odniosłam się tylko do twoich wypowiedzi o tym czubku. Jedynie dlatego. Ale tn nie, ty sobie dokoloryzować musiałeś jaki to jesteś bombowy i przebojowy.

Hhehhe z małolatami. Laska uderza w auto lans, po czym się loguje na niebiesko jako "gość" Profil sprawny :) To podszyw tego roku. !!!! Bynajmniej jest pionierski i w niepamięć przemijają czasy, gdzie Duchełłe ze swoimi obsikiwał murek. SZOKE 9/10 :) i tylko nie dziesięć, bo nadal żyję :) i mogę psioczyć po swojemu. :)

Gość Rzycie erotyczne
Idiota. Przecież to ja.

No no falbanka firan przy okiennicy lekko niemrawo drgnęła ;) orientuję się kim jesteś, przede mną nie wiele da się zabunkrować :D Pojęłaś wiedzę zatzną, byc może jest to większe osiągnięcie niż hackowanie niebieskich nicków we wiadomy elycie sposób ;) Jednak spokojnie, żeby mnie rozdeptać nie trzeba wyciągać aż takiej artylerii, wystarczy zaparzyć herbaty i sprawić, że zapamiętam Twoje imię po wypiciu sowieckiego czaju :P:)

Gość Rzycie erotyczne
Oszukujesz sam siebie. Ewidentnie! Prawdy za grosz w twoim liście nie ma, funta kłaków nie dam.

Gość Rzycie erotyczne
Nie dziwię się, błyszcz sobie ile chcesz. Ja jestem na ciebie niewzruszona. Czytam jak się przypałętasz i to wsjo. Sutki miękkie.