Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nigdy nikt mnie nie pokocha

Polecane posty

Gość gość

hej mam 20 lat. Od prau dobrych lat nikogo nie mialam. Mowię tutaj tez ze nie mam zanjomych i od tego czasu nigdzie nie wychodze (moze trwa to 3 lata) Probowalam spotykac sie z facetami z neta (bylo ich 2) i po spotkaniu mnie olali, zawsze mowili do zobaczenia i to na tym sie konczylo. Z opini innych chyba nie jestem brzydka, tylko tkwi cos innego, tylko nie wiem co... Przez pewnien czas zaczelam zastanawiac sie nad tym dlaczego tak jest i nie wiem, strasznie cierpie z tego powodu. Przychodzi weekend albo wolny dzien i ja nie mam nawet gdzie wyjsc. Kolezanki w pracy dziwia sie ze taka dziewczyna jak ja nie ma chlopaka... Ja juz nie wiem co jest ze mna nie tak. Czuje sie okropnie, bo moje zycie jest samotne a mam dopiero 20 lat. Przez pewien okrres nawet probowalam cos zmienic w sobie, schudlam, zaczelam sie ubierac fajnie i dalej nic. ;((((((((

Gość gość
dziewczyno,czy swiat sie konczy na facecie?Zajmij sie Soba,zainwestuj w kursy jezykowe,lub cos innego,w takich miejscach tez mozna poznac kogos,a nie siedziec przed kompem i narzekac?Nie masz zadnych zainteresowan,ktore mozna realizowac?przyjemne z pozytecznym.Wy mlodzi teraz nie umiecie sie realizowac,co pokolenie,to gorsze niedorajdy.:p

Gość Recio2
Jeżeli chcesz to moge z tobą popisać

Gość gość
mnie nie chodzi dokladnie o to ze nie mam co robic, nie jestem posągiem i mam uczucia. Kazdy potrzebuje, rozmowy, wsparcia, pocieszenia i miłości

Gość gość
i gdzie chcesz tego pocieszenia i wsparcia szukac?Tutaj?na tym z*****ym forum?to gratuluje:d

Gość gość
nie chce, chciałam się wygadać..może tutaj ktoś mi poradzi co zrobić.