Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niemka złożyła mi propozycje wartą ryzyka

Polecane posty

Gość gość

Od razu zaznaczam nie chodzi o seks ale o ślub. Ona chce obywatelstwa i zaproponowała mi 10 tys. euro. Nie wiem tylko jak sytuacja będzie dalej wyglądać. Chodzi o meldunek itp.

Gość gość
Polskie obywatelstwo? A po co jej? :D

Gość gość
Z pewnych powodów jest jej potrzebne. Ma tutaj pewne sprawy do załatwienia, porachunki z kimś, nie wnikam o co chodzi.

Gość gość
Nie polecam.

Gość gość
Ale jestem w potrzebie. Mam nie pracujących rodziców, ja też dorabiam dorywczo, brakuje na rachunki, lekarstwa, jedzenie. Muszę działać, grozi nam eksmisja. Od przyszłego miesiąca idę do pracy za 1200 złotych na rękę miesięcznie.

Gość gość
powiedz jej że chcesz 20 tys, płatne przelewem z góry i stoi.

Gość gość
moze ona chce kogos eksmitowac jako polka, bo jako niemka juz im to sie nie udalo ?

Gość gość
No właśnie. Ty się dowiedz lepiej o co jej chodzi. Jakie ma nazwisko, poszukaj w necie, albo u Mormonów w księgach. Być może jej propozycja jest warta o wiele więcej niż 10 tys.euro. Jak sama tyle proponuje znaczy coś w tym jest. Nie sprzedaj się tanio jeśli już..

Gość gość
no wlasnie- moze chce odebrac stocznie gdanska albo zamek krolewski w wawie ?

Gość gość
gdzies pisali ze nadal ogromne stare kamienice w duzych miastach sa przepisywane np. na wnuczkow lub dalsza rodzine owczesnego wlasciciela , ktorzy nagle sie pojawili i to z papierami,dodam tylko ze chodzilo o mafie ktore preparuja takie papiery i podstawiaja niby krewnych

Gość gość
gdzies pisali ze nadal ogromne stare kamienice w duzych miastach sa przepisywane np. na wnuczkow lub dalsza rodzine owczesnego wlasciciela , ktorzy nagle sie pojawili i to z papierami,dodam tylko ze chodzilo o mafie ktore preparuja takie papiery i podstawiaja niby krewnych

Gość gość
a ja ci powiem tak, ozenisz sie z niemka, bedziesz mial od niej ubezpieczenie i szukasz legalnie pracy ,jak mieszkasz u niej to juz calkim fajnie, a co ona nato, powinna ci dac mieszkanie przynajmniej ...

Gość gość
Po to nasi przodkowie Polski przed szwabami bronili żebyś się teraz z jedna z nich kundlił?

Gość gość
a ja ci powiem tak, ozenisz sie z niemka, bedziesz mial od niej ubezpieczenie i szukasz legalnie pracy ,jak mieszkasz u niej to juz calkim fajnie, a co ona nato, powinna ci dac mieszkanie przynajmniej ...

Gość gość