Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kala925

Walka o rzeczy z mieszkania z EX

Polecane posty

Gość Kala925

Witajcie w Holandii!! Mam bardzo chory problem, mianowicie mieszkam obecnie z EX poniewaz musze-wynajelam juz mieszkanie ale musze czekac na 30 sierpnia na klucze,zaplacilam mu za miesiac normalnie. Kiedys zanim zamieszkalismy razem pozyczyl mi na mieszkanie u takiego Slowaka ktory mnie oszukal na kase. Potem pare razy dawalam mu troche mniej do czynszu poniewaz mialam kiepsko z kasa-oddawalam pozniej ale juz nie przelewem tylko placac za cos dla niego badz nas np. kupilam Telewizor,komody,jakies sprzety kuchenne,karnisze i ogolnie rzeczy do domu ale nie jestem materialistka poprostu juz nie pamietam ile to wszystko kosztowalo ale pare ladnych stowek napewno.I nie jestem taka zla wiec nie licze mu tego,za to on mi tak. Wiec nie mam dowodu. On teraz cwaniakuje bo umowa jest na niego,czesc przelewow ode mnie za mieszkanie jest mniejsze i teraz mowi ze wszystko co jest w mieszkaniu ma udokumentowane zdjeciem-ze jestem mu winna 1000 euro itd. obstawiam ze nie bedzie chcial mi oddac telewizora(bedzie chcial go jako zaplate)a mi na nim zalezy bo mam tez Telewizje z PL za ktora place no i mam rachunek bo ja placilam wiec jesli go wezme to nie jest kradziez nie??Tak samo on nie ma dowodu ze jestem mu winna kase,chce mu oddac ale pozniej bo teraz biorac mieszkanie daje duza kase za maklera itd.Co wy byscie zrobily???Prosze pomocie mam na to 2 tygodnie! Straszy mnie ze wyrzuci mi rzeczy albo zmieni zamki w drzwiach-ale o tym juz czytalam i nie moze tego zrobic!! Mam meldunek jak cos.

Gość gość
Po co decydowałas się na mieszkanie z kimś na kocią łapę?

Gość gość
wystaw mu rachunek za używanie twojej d*pki,piszę poważnie,jak taki d*pek nie ma honoru to żadna za darmo mu przecież nie da