Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój idealny wypoczynek po pracy

Polecane posty

Gość gość

Przychodzę do domu i wita mnie moja piękna żona w pięknej sukni/szacie, pachnąca, na obcasach, zadbana, leży w pięknej pozie. Ja jem podany przez nią posiłek a ona mnie wachluje. W domu czysto. Później sex. To wszystko co mi potrzebne od kobiety do życia w domu.

Gość gość
tak tak, a potem się obudziłeś.

Gość gość
bogaci faceci tak maja.

Gość gość
Po co jej obcasy jak leży? Za chwile wstaje i podaje ci obiad. A jak wachluje to stoi czy leży?

Gość gość
w obcasach nóżka jest wyprofilowana, lubię kobiece stópki ale piękniej się prezentują w butach na obcasie ;) zapomniałem że jeszcze by mi mogła masować plecy rozkosz do kwadratu i jeszcze przygrywać na instrumencie, śpiewać zależy jak jej wygodnie, może siedzieć na podwyższeniu i mnie wachlować nie wyobrażam sobie że wracam do pracy i - nikogo nie ma - nie czuć perfum / pysznego obiadku - nikt mnie nie wita czule, pieszczotliwie - sexu nie ma w nocy - ona przychodzi styrana po pracy - w GACIACH! zmęczona zaniedbana po ciężkim dniu

Gość gość
uśmiechnięta, miła, radosna, miękki głos niezmącony żadną ciężką pracą poza domem zadbana, paznokcie pomalowane, make-up od stóp do głów trzymałbym taką boginię w domu

A mnie po przyjściu z pracy do domu wita bałagan z poprzedniego dnia a właściwie to z tygodnia i stos szklanek do zmywania :O

Gość gość
Wychodzi na to, że ta twoja wyimaginowana kobieta musi jednocześnie, leżeć w pięknej pozie, podawać Ci żarcie, wachlować, masować, grać na czymś, śpiewać. Musiała by mieć ze trzy pary rąk.

Gość gość
jak zarobisz na mnie?? to moge tak wygladac why not?