Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fioooona

z mazur w bieszczady pociagiem czy samochodem

Polecane posty

Gość fioooona

pociągiem dojade do Rzeszowa- 12 godzin i dwie przesiadki ale nie mecze się kierując i w pociągu jest wsolo, można wypic piwo, kogos poznac, później musze dostać się do Soliny samochodem mam 630km wiec jakies 10godzin na spokojnie zejdzie, dojezdzam na miejsce i mam do dyspozycji samochod jade ja, chłopak i pies nigdy nie bylam w gorach wiec proszę doradzcie cos chce się wybrać jesienią na jakies 4-5dni

Gość gość
Hmm może lepiej autobusem( powinny być kursy Warszawa- Polańczyk). A Polańczyk to takie solińskie Saint Tropez :D

Gość gość
Zdecydowanie auto.

Gość fioooona
dzięki ze ktoś odp niezmiernie uciesze się również z innych odp :)

Gość gość
Witaj, nie polecam podróży pkp, pociągi mają straszne opóźnienia, kisisz się w przedziale jak w słoiku, nie wyśpisz się, co z tego, ze możesz wstać i rozprostować nogi, o ile będzie miejsce pośród tego ścisku, wydaje mi się, że pomimo, że to nie będzie okres wakacyjny, to w takim rejon będzie się kierowało dużo osób jesienią. bilet normalny wcale nie jest taki tani kible wołają o pomstę do nieba Twój chłopak ma prawo jazdy? możecie się zmieniać na trasie zatrzymujecie się kiedy chcecie, nie targacie tych bagaży po peronach, nie biegniecie z nimi do drugiego pociągu

Gość gość
i co by się nie działo COKOLWIEK pakujesz bagaże, nie kapie Ci na głowę i jedziesz gdzie chcesz, a nie jesteś zależna od wspaniałego PKP

Gość fioooona
ok, przekonaliście mnie :D bo wiecie... ja miałam taką utopijną wizję pkp- cały przedzial dla nas, pijemy piwko, ewentualnie poznajemy nowych, ciekawych ludzi... hehe, poniosło mnie... :D

Gość fioooona
a czy jest cos, czego absolutnie nie można przeoczyć będąc w Bieszczadach?

Gość gość
przedział może byś miała jakbyś go wykupiła- czyli wszystkie miejsca tam, a i kupując miejscówki czasem się siedzi na korytarzu, ja nie miałam i siedziałam, ludzie którzy wsiedli stacje później mieli miejscówki a siedzieli na korytarzu- akurat obok nie było nikogo kto miał wykupiony nr mojego siedzenia piwko owszem, ale wiesz jak się człowiek czuje po piciu tyle godzin w podróży gdzie się nie można ruszać, źle, lepiej przyjechać, drzemka i napić się w jakims pubie, barze itd. a co d ludzi, to owszem, czasami można poznać spoko kompanów podróży nie byłam akurat w Bieszczadach więc Ci nie powiem co tam fajnego :)