Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patkaa78

Czy biust 65C to duży czy mały jak na 13 latke

Polecane posty

Gość Patkaa78

Dodam że jestem szczupła. Pod biustem mam 72 cm a biuście 82 cm. Jestem dobrze zmierzona :) Wychodzi mi 65C to dużo czy mało jak na 13-latke?

Gość gość
ja mam 41 lat i takie rozmiar noszę. jak dla takiej "starej torby" to trochę mało, ale przynajmniej grawitacja ich nie męczy i pewnie jeszcze długo na swoim miejscu pobędą :)

Gość gość
wielkiii C - to tochę mało? chyba głupia jestes :D B to ju zśredni jest poza tym taka stara torba (ta co ma 41 lat) i masz 65 pod biustem? zaiste dziwnee, musisz osobliwie dosc wygladac

Gość gość
normalnie, za pare lat pewnie bedzie kilka rozmiarów wieksze, ja mam 17, jakoś w 4 lata 'wskoczyłam' z 65 A na 65 G :)

Gość gość
aaa nie patrzy sie na same miseczki ABCDEFG itp. 65 C to jest mały biust, ale na ten wiek jak najbardziej normalny :) wiec nie ma o czym myslec, masz dopirro 13 lat i wymiary zmienai Ci sie jeszcze ze sto razy ;) zreszta zaczelas wchodzic w faze dojrzewania i za rok ten stanik pewnie nie bedzie juz odpowiedni. :)

Gość gość
ja mam 65 J, czy to duzo?

Gość PaniBiudt
Mam taki sam i ten sam wiek. Moim zdaniem to odpowiedni. Mi on pasuje. Nie a duży, nie za mały. Wyobraź sobie dziewczynę w twoim wieku z biustem 80C.

Gość gość
Nastolatka z 80C powinna biegusiem iść do dietetyka i być może endokrynologa, bo taka nadwaga w tym wieku jest alarmująca. A biust przy tym obwodzie pod biustem dalej będzie niewielki.