Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WYKOŃCZONA  PSYCHICZNIE

WYKOŃCZONA PSYCHICZNIE

Polecane posty

Gość WYKOŃCZONA  PSYCHICZNIE

NIE MAM SIŁY JUŻ ŻYĆ Mam 28 lat i przez brzydote moje zycie to koszmar, jestem strasznie zakompleksiona, mam fobie społeczną, jestem sama jak palec, nigdy nie miałam chłopaka, nie pracuje, kiedys pracowalam ale zrezygnowalam bo ludzie sie na mnie gapili z obrzydzeniem, niektorzy az sie zatrzymywali zeby sobie popatrzec na brzydule, niektore osoby z rodziny mowily mi ze jestem taka brzydula, kilka osob nieznajomych powiedzialo ze paskudna, nie mam pieniedzy na operacje plastyczną, chcialam sie tylko wygadac

Gość a Ci ludzie tacy piekni idealn
a CI "ludzie" co cie wysmiewaja nasmiewaja sie to tacy PIĘKNI IDEALNI????

Gość zjawkaa
jakos ciężko mi uwierzyć ze ludzie się zatrzymywali by popatrzeć,mysle ze glownie to wszystko jest w Twojej glowie,oni nie mogą sobie patrzeć jaki ktoś jest brzydki dlatego ze 80% ludzi a jestem w wielkim skupisku nie razi pięknoscia ,poza tym gdyby ktoś z tych 20% się gapil znaczyłoby ze jest prymitywnym stworem a akurat opinia stworow nie powinna nikogo obchodzić bo nic sobą nie reprezentują,uwolnij się od ludzi oni naprawdę nie sa bogami mają w umysłach zazwyczaj sieczkę i sami są zagubieni poszukaj głębszego sensu swojej egzystencji bo jesteś w lesie,co do wyglądu nie zmienisz rysów ale możesz być zadbana

Gość gość
ludzie p-otrafia byc okrutni a sami NIE SA PIEKNI IDEALNI..:)