Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość2

opinie praca FFF w Korczynie

Polecane posty

Gość gość2

proszę piszcie opinie i jak Wam się pracuje lub pracowało w tej firmie?

Gość gość2
nikt nie będzie pisał bo chcą zastraszyć ludzi, żeby nie mówlili co robią z pracownikami i wysyłają listy typu: wzywam do zaprzestania oczerniania fff pod karą... ble ble ble, tanie chwyty. Żenada

Gość gość
Wymagają ale doceniają jak jesteś uczciwy to docenia. Ja pracuje od poczatku i nie mysle o zwonieniu. Ja polecam

Gość gosc5
Ludzie zastanowcie sie co piszecie, jedyny ktory zatrudnia w naszym terenie jak dalej bedziecie klamac to wkoncu przestana zatrudniac. Trzeba pracowac i wtedy wyplata jest i jest premia oco wam chodzi

Gość gość
Nie wiem kto pisze takie bzdury, że jest dobrze- chyba sam prezes he he.. Motto tej firmy: wykorzystać ile się da i wyrzucić! Od początku to chyba Jarek tylko został...Reszta pracowników jest co chwilę wymieniana lub kto mądrzejszy sam odchodzi, bo nie da się wytrzymać.

Gość gość
więcej info o nich jest pod nazwą Dolina Smaku na kafaterii

Gość gość
Wygląda na to , że rzeczywiście sam PREZES zachwala zakład, bo ta gadka o "kłamstwach" i " nie wiem o co wam chodzi" bardzo do niego podobne. Zakład FFF, po raz kolejny (po lodach, cebuli i frytkach) wyrzucił wszystkich pracowników na bruk, bez wypłaty ale za to z dyscyplinarką za wyimaginowane wykroczenia. OSTRZEGAM! Ta firma to jedno wielkie oszustwo a jej zarząd to pozbawieni sumienia prymitywni wyzyskiwacze.