Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebna mi pomoc i obiektywna opinia

Polecane posty

Gość gość

Moze tak w skrocie opowiem. Poznalam chlopaka. Jest niesamowity. Przystojny, inteligentny, nieco perwersyjny. Nigdy mi ta perwersja jakos nie przeszkadzala, nawet podobalo mi sie to. A oprocz tego, jest wielkim d*pkiem, tyle o ile ze on zdaje sobie z tego sprawe. Ogolnie zawrocil mi w glowie. Mysle o nim caly czas, wyobrazam jak sie kochamy. On sam nie raz chce abysmy sprobowali na przyklad seks-telefon. Tylko ja nie chce, zle bym sie czula i uwazam ze to zenujace. I ogolnie chodzi o reakcje jego. Odrazu sie denerwuje, mam wrazenie ze on by chcial abym robila wszystko co on chce. Kiedy na przyklad rozmawiamy wieczorami przez telefon, on nie odzywa sie przez nastepny tydzien. Mnie to denerwuje i staram sie o nim zapomniec. Ale on zawsze pisze, a ja ciesze sie jak male dziecko. Chodzi o to ze mnie to juz irytuje. Nie wiem co mam robic. Czy dac sobie spokoj czy co..

Gość gość
Dobra...obiecuję że już się nie będę denerwować.Zadzwoń do mnie.:classic_cool:

Gość gość
Uważaj na taki typ, w najlepszym wypadku wyjdziesz z tego, tylko ze złamanym sercem :O

Gość Maja1990
znam takich bawi sie toba , jestes jedna z jego zabawek , troche tak jak dzi.ka na tel. daj spokoj z nim