Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Idamea

Studenckie zauroczenia czy mają jakiś sens

Polecane posty

Gość Idamea

? Skończyłam studia, już raczej się nie spotkamy, a ja nadal o nim myślę, i myślę...

Gość Idamea
Czy ma ktoś podobnie?

Gość gość
A i owszem niestety:/ U Ciebie chodzi o kolegę z roku ? Bo w moim przypadku, to jest fatalne zauroczenie. On był moim wykładowcą :(

Gość Zona po gwarancji
kazde zauroczenia maja jakis sens kazdy czlowiek stojacy na twojej drodze niesie jakies przeslanie i jakis dar to od ciebie zalezy czy to zauwazysz czy olejesz

Gość Idamea
O kolegę, o ile mogę tak nazwać kolesia, którego poznałam kilka lat temu i teraz jesteśmy tylko na cześć.

Gość gość
Ja zwrocilam na jednego uwage, bo caly czas na mnie sie gapil

Gość gość
kiepsko:/ ale skoro jesteście na cześć , to czemu wcześniej nie zagadałaś od banalnych tematów zaczynając ? np jak tam zaliczenie ,ćwiczenia, czy idziesz na sobotnią imprezę do kogoś tam ?

Gość Idamea
Ten "mój" strasznie mi się podoba, ale ma dziwny charakter i z tego powodu nieco się go boję. Mimo to ciągle o nim myślę i żałuję, że tak wyszło.

Gość gość
Przecież dużo związków się tworzy na stuadaich, i nawet się kończa małżenstwem

Gość gość
u nas na roku są jakieś 4 pary takie co są ze sobą już dłużej niż 1 rok, mi też sie podobał jeden chlopak ale nic z tego nie wyszło

Gość Idamea
Bo on jest jakiś dziwny, wręcz aspołeczny. To nie jest typ faceta, który będzie ochoczo rozmawiał, śmiał się z byle żartu. To zamknięty w sobie nieśmiały chłopak, który zachowuje się tak, jakby nie przepadał za towarzystwem. I to jest powód, dla którego nie podjęłam żadnych kroków. Sama jestem nieśmiała. :(

Ja podjęłam kroki, wyznałam nawet miłość, ale mnie olał, ale już mam go gdzieś więc dobrze się stało :D A macie możliwość, że się spotkacie jeszcze gdzieś? :D

Gość Idamea
Obawiam się, że może być trudno. Mieszkamy w dwóch różnych miastach (Katowice, Bielsko - Biała), nie mamy też wspólnych znajomych, którzy ułatwiliby kontakt. On ma tylko dwóch kolegów, z którymi rozmawia, z resztą niestety nie :(

Gość gość
niech zgadnę przez całe studia nic nie zrobiłaś w tym kierunku ?!

Gość Idamea
Zgadza się. Nie potrafię z nim nawiązać kontaktu. Czuję się bezsilna i sfrustrowana:(

Gość Idamea
Powinnam chyba dać sobie spokój, przecież to bez szans, ale żal pozostaje :( Nie mogę o nim zapomnieć i ubolewam nad tym, że go nie poznałam lepiej.