Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin gumis

Gdzie na pierwsza randke

Polecane posty

Gość Marcin gumis

Mam takie proste z pozoru ale tak naprawde nielatwe pytanie, gdzie zabrac swoja sympatie na pierwsza randke??? Tak by ulatwic jestesmy rowiesnikami, mamy po 20lat, chodzimy na studia do tej samej grupy, znamy sie juz rok, i coraz bardziej odczuwam i ona chyba tez chemie do siebie. Bylismy juz pare razy na lodach czy tam pizzy, czasem w grupie czasem sami, ale to byly takie wypady po zajeciach, w oczekiwaniu na autobus itp. Teraz chcialbym zabrac ja gdzies wieczorem. Druga sprawa mieszkamy ok.20km od siebie, gdzies tak w polowie drogi jest ok 100 tys miasto, jest tam wiec gdzie ja zabrac, ale co bedzie wedlug was najlepsze?;) podpowiem ze odpadaja drogie restauracje i te sprawy, zreszta Ania jest taka dosc skromna i oszczedna dziewczyna i kasa i drogie prezenty jej nie zainponuja, zreszta tego nie chce, chcialbym zeby bylo milo, zabawnie, no i moze troszke romantycznie;) Z gory dzieki za pomoc;) Pozdrawiam zakochany marcin;)

Gość Hohol 536
Moze na jakas komedie do kina a potem na jakas pizze, piwo lub co tam sobie dziewczyna zazyczy??;)

Gość Frencescopol
Lepiej niech sie paniw wypowiedza to bedzieszvwiedzial czego druga strona oczekuje

Gość gość
dokładnie, kino potem jakaś pizza (McDonalds itp odpadają)

Gość Marcin gumis
Tylko my sie juz znamy i to dobrze;)

Gość gość
zabierz ją do siebie, matole :o

Gość gość
a może do herbaciarni ;) jest spokojnie można pogadać i jakoś tak fajnie na tych poduchach usiąść obok siebie :)