Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość01A

czas najwyzszy zeby

Polecane posty

Gość gość01A

Czas najwyzszy zeby przestal mi tak podskakiwac. Co by sie nie dzialo to ja zawsze pierwsza do pogodzenia. Wkurzyl mnie wczoraj. I na dodatek nie potrafi normalnie na ten temat porozmawiac!!! P*****le, bede obrazona i juz dzisiaj w nocy spalam w drugim pokoju. Juz sie to zdarzalo, ale zawsze na 1 dzien. Teraz nie mam zamiaru odpuscic.K***a, kiecki mu w glowie, mowi mi o tym prosto w twarz, oglada sie za dziewczynami, specjalnie wywoluje we mnie zazdrosc! A gdy pytam po co to robi,to nie potrafi odpowiedziec mi na to pytanie.Nie potrafi! A godzine pozniej slysze: slicznie wygladasz. Wieczorem zaproponuje spacer, poprzytula codziennie, w lozku tez sie uklada. O co chodzi? Mam dosyc jakis jego glupich aluzji gdy rozmawiamy chocby o p*****lach. Potrafi z takimi dziwnymi tekstami wyjechac, ze lzy mi staja w oczach. Co za paranoja... Nie dam sie krzywdzic i soba pomiatac. Musi sie to zmienic.Ciezko go przekonac do szczerej rozmowy o nas.Ucieka gdy pojawiaja sie kiepskie tematy czy pytania. Wczoraj trzasnal mi drzwia i od pokoju, kazal mi wyjsc. Wiec od wczoraj jestem w drugim pokoju, ok!

Gość gość
w*******z mnie zazdrością wiesz że cie kocham a ty chcesz ciagle mi cos udowodnic ze jest ci dobrze ze mna mi z toba nie

Gość gość
jest normalnie