Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolczyk w pępku w trakcie ciąży

Polecane posty

Gość gość

Hej Mam taki problem jestem w 6 miesiącu ciąży i mam kolczyk w pępku.Brzuszek mam dosyć duży ale kolczyk mi nie przeszkadzał po za tym że prześwitywał przez obciślejsze bluzki ale problem pojawił się nie dawno kiedy pępek zaczoł się uwypuklać wtedy kolczyk zaczoł uwierać i mocno odstawać od brzucha.Morze to głupie ales nie chcę go wyciągnąć bo boje się że zarośnie mi dziurka jak mojej koleżance i będe musiała znowu przebijać.Macie jakiś pomysł co zrobić?prosze o rade i pomoc.Za złośliwe komenterze dziękuje.

Gość gość
ja bym wyjęła na dzień a wieczorem jak chodzisz po domu to wkładałabym na jakiś czas,wtedy na pewno nie zarośnie dziurka

Kolczyk w pępku u ciężarnej wygląda obleśnie. Wyjmij go. To, że koleżance zarosła dziurka nie znaczy, że i Tobie tak się stanie.

Gość gość
przekładaj przez dziurke kilka razy dziennie zeby nie zarosla. Nie musisz go nosic. Tak robilam z jezykiem:]

Gość gość
Wyciągnij kolczyk na flaku jaki ci zostanie po ciąży i tak będzie wygladal jak klejnot na krowim placku

Gość gość
hehe ;-)

Gość gość
Lepiej myśl teraz o dziecku a nie o kolczyku. R****czy i tak nie zainteresuje Twój kolczyk ze względu na dziudziusia