Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hakten

Czy ona serio mnie zaprosiła

Polecane posty

Hej, spotkałem na ulicy obcą osobę dla mnie może ją znałem z widzenia no i podszedłem i powiedziałem że chcę ją poznać i proszę o numer telefonu powiedziała że ma chłopaka i nie da mi numeru telefonu bo by się obraził no spoko ale powiedziała żebym przyszedł do niej do pracy na kawę. Hmm co o tym sądzić chce poznać jenak mnie czy nie? Co do chłopaka jej to jestem pewny na 100% bo widziałem ich razem.

Gość gość
Obawia się, że zaczniesz do niej wydzwaniać lub słać smsy, a chłopak może to zobaczyć. A w pracy może cię nie zobaczy, będziecie w miarę na bezpiecznym gruncie.

Ok bo w sumie jej zaproszenie nie wyglądało tak: "Przyjdz w czwartek o 16 do mnie do pracy porozmawiać pracuje tu i tu" tylko brzmiało tak "Przyjdz do mnie do pracy pracuje tu i tu to wtedy porozmawiamy" Czy osoba która szczerze zaprasza na kawe to czy robi to tak na odwal w sensie że bez daty ani godziny? A po drugie to ta rozmowa była 3 dni temu ja miałem ważne sprawy do załatwienia itp i nie mogłem tam wpaść mam nadzieje że będzie chciała rozmawiać ;D

Gość gość
dała ci wolną ręke, albo zrezygnujesz, po tym jak nie chciała ci dać numeru telefonu, ewentulnie chciała sprawdzić jak jesteś zdeterminowany aby się z nią spotkać mimo że ma chłopaka. Sprawdza cie.

OK to ja teraz pokazuje że nie tylko jej osobą żyję i że mam inne sprawy :) Jutro do niej wpadnę może ochłoneła ;D

Gość gość
po spotkaniu pochwal sie jak ci poszło/ powodzenia.

Dobrze dobrze :D Dzięki za pomoc hehe do jutra albo pojutrza ahha czy jak to tam.

klapa zero zainteresowania i jeszcze uważa mnie za szczyla bo starsza o 5 lat...

Gość gość
jakaś idiotka, odpuść sobie, nie warta twojego zainteresowania.

Gość gość
Jeszcze jedno ile masz lat i ile ona ma lat?