Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Beezraadnaaa

Jestem kobieta i mam ponad 180 cm wzrostu zle sie z tym czuje pomocy

Polecane posty

Gość Beezraadnaaa

Zawsze byłam o głowę wyższa od rówieśników, ale prawdziwe jazdy zaczęły się już pod koniec podstawówki. W 6-tej klasie miałam 173cm, w pierwszej gimnazjum 176 a pod koniec gimnazjum już 182! Byłam o głowę wyższa od prawie każdego w klasie, czułam się okropnie. Teraz mam 19 lat i 183 cm wzrostu, nigdy nie miałam przez to problemu z koleżankami i kolegami ale chłopaka też nie miałam...do tego mam dość dziwną budowę, tj. mam długie nogi, jestem dość masywna, mimo tego, że jestem szczupła, to szerokie ramiona i biodra zostały + wcale nie mam dużych piersi...jakby tego było mało uważam, że jestem brzydka. Czuję się strasznie, nieatrakcyjnie, nie lubię stać w towarzystwie innych dziewczyn, bo nawet w wysokich szpilkach są ode mnie dużo niższe. Przez to wszystko boję się nawiązywać nowe znajomości, przy ludziach zawsze staram się skurczyć, żeby dziwnie na mnie nie patrzyli, ale gdzie nie pójdę to jestem od wszystkich wyższa. Już nie wiem co robić, chce mi się tylko płakać, to nie moja wina, że taka jestem, ale nie mogę nic z tym zrobić. Zazdroszczę dziewczynom które mają po 175cm i mogą czuć się wysokie i atrakcyjne a nie jak olbrzymy, jak ja.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować