Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katariyina

Czy mezczyzna moze swiadomie nie chciec zwiazku z kobieta na ktorej mu zalezy

Polecane posty

Gość katariyina

6 lat temu poznalam chlopaka. Zauroczylismy sie soba, ale bylismy dla siebie jedynie dobrymi znajomymi. Codzienne maile, czasem wspolne wyjscia do pubu, kina. Gdy dal mi do zrozumienia, ze chce ze mna sie zwiazac wycofalam sie. Przestraszylam sie. Kontakt nam sie automatycznie urwal. Chlopak wszedl w zwiazek ze starsza dziewczyna, ktorej sie podobal od dluzszego czasu. Byli ze soba 5 lat. Przez ten czas myslalam o nim i zalowalam, jednak nigdy nie odezwalam sie do niego zeby nie mieszac im w zyciu. Pol roku po zakonczeniu zwiazku chlopak odnowil ze mna kontakt. Znow nasza znajomosc przebiegala tak jak ostatnio. Codzienne maile, czasem wyjscia do pubu, na rower, zima narty. Wiedzialam, ze za kilka miesiecy wyprowadza sie do anglii (dostal tam prace) Po kilku miesiacach wyznalam, ze chcialabym z nim byc. On jednak stwierdzil, ze zwiazki nie sa dla niego i nie chce wchodzic w zadne zwiazki, nie ma czasu, dostal wymagajaca posade, poza tym nie chce z kims tworzyc zwiazku na odleglosc. Mezczyzna ten dalej chcial sie ze mna kontaktowac (byly codzienne maile), wytrzymalam 2 tyg i napisalam, ze nie potrafie tak dluzej i, ze musimy zakonczyc znajomosc. Uszanowal moja decyzje. Minelo 7 miesiecy a ja nadal nie moge o nim zapomniec. Mam metlik, nie wiem kim dla niego bylam. Jakies opinie? ;)

Gość gość
byłaś koleżanką od seksu, żadnej filozofii tutaj nie ma.

Gość katariyina
Wlasnie, chcialabym zeby tak bylo. Moglabym go wtedy latwiej wybic z glowy. Niestety albo stety my nigdy nie uprawialismy seksu... tu jest pies pogrzebany...

Gość katariyina
Jakies opinie:)? Moze ktos mial podobna sytuacje?

Gość katariyina
Zinterpretujcie to obiektywnie, prosze:) Bo nie radze sobie z myslami. Jest to mezczyzna, ktory przyciagal i przyciaga kobiety. Swiadomie wybral znajomosc ze mna i poswiecal tej znajomosci wiekszosc wolnego czasu. Boli mnie to. Kto odzywa sie do osoby, ktora kiedys zlamala mu serce bez celu. Nie wiem co myslec. Moze jest wypalony tym starym zwiazkiem i faktycznie nie ma ochoty na nowy. Czesto w rozmowach o rodzinie, slubach to mowil, ze on bardzo chcialby miec rodzine, ale za jakies 6, 7 lat jak bedzie grubo bo trzydziestce.

Gość katariyina
dzieki;) jeszcze ktos?

Gość katariyina
proosze, jestem w dolku

Gość gość
nie ma takiej opcji

Gość ___ja
On Cię traktuję jako dobrą znajomą (może trochę przyjaciółkę) i tyle. Moim zdaniem nadinterpretujesz, że on coś do Ciebie czuje. Może odezwał się, bo Wam się dobrze rozmawiało, a ponadto skoro wymienialiście korespondencję, to dużo o nim wiedziałaś i było mu po prostu 'łatwiej' odnowić kontakt. My, faceci, tak mamy, że nie musimy kogoś widywać codziennie/raz w tygodniu/raz w miesiącu, żeby nadal być najlepszymi KUMPLAMI.

Gość katariyina
Rozumiem, dzieki. Zmylilo mnie to, ze kiedys byl we mnie bardzo zakochany. Uwierzylam, ze wrocil bo mu na mnie zalezalo

Gość gość
Odpowiedź na pytanie. TAK.

Gość katariyina
czekam na dalsze opinie;)

Gość gość
nie wszystkim uczucie odbiera jasnosc logicznego rozumowania.ja np.bylam kiedys zakochana ale zerwalaam znajomosc bo nie widzialam przyszlosci z tym mezczyzna.niektorzy nawet do uczuc podchodza racjonalnie.moze on mial inna wizje kobiety na zycie?

Gość katariyina
Byc moze i mial inna wizje kobiety na zycie, nie wiem. Szanowal mnie i lubil - to jest pewne. Tylko zaskoczylo mnie, ze po moim wyznaniu uczuc nie ochlodzil kontaktu a wrecz kontaktowal sie intensywniej. Aj namieszal mi, bardzo. Boli cholernie.Nie wiem co mu nie pasowalo.

Gość katariyina
Hehe;) jeszcze ktos sie podzieli opinia:)? Nie ukrywam licze na Was

Gość katariyina
Czasem zaluje, ze urwalam ta znajomosc, ale z drugiej strony meczylabym sie jeszcze bardziej.

Gość katariyina
Latwiej by mi bylo jakby powiedzial: "Nie chce Ciebie bo nic nie czuje i nie pasujesz mi na partnerke zyciowa. Jestes moim swietnym kumplem". A tak mam totalny metlik. Maz mojej siostry mowi, ze ten mezczyzna nie mogl mi tak powiedziec bo zapewne tak nie mysli. I, ze faceci sa prosci - nie chce miec kobiety = nie chce miec kobiety. I zebym sie niczego nie doszukiwala i nie starala sama interpretowac. Powiedzial tez, ze glupio zrobilam zrywajac znajomosc i wystarczylo ja tylko ochlodzic dla wlasnego dobra, ale nie rezygnowac z niej calkowicie bo i tak czy siak cierpie.

Gość katariyina
Jeszcze czekam na ciekawe opinie;)

Gość gość
Lepiej mądrze stać niż głupio biegać

Gość katariyina
Bardzo madra opinia;)

Gość gość
Na moje oko to on sam nie wie czego chce;)

Gość znawca obrzydliwości kobiet
byłaś dla niego koleżanką bo byłaś za brzydka na sex

Gość gość
on nie chce ciebie bo jestes po prostu głupia!!!!! myslisz, ze wszyscy ludzi sa tak głupi jak ty??? :-O piszesz to samo w kółko od wielu dni, wex przestań p******ic w kółko to samo!jestes chora psychicznie? myslisz że nikt nie wie, ze chodzi o ciebie, a facet wyjechał do berlina a nie do uk? :-O idiotka

Gość katariyina
gość on nie chce ciebie bo jestes po prostu głupia!!!!! myslisz, ze wszyscy ludzi sa tak głupi jak ty??? pechowiec.gif piszesz to samo w kółko od wielu dni, wex przestań p******ic w kółko to samo!jestes chora psychicznie? myslisz że nikt nie wie, ze chodzi o ciebie, a facet wyjechał do berlina a nie do uk? pechowiec.gif idiotka dzieki, konkretna odpowiedz;)

Gość gość
To bzdura, że faceci zawsze mówią to co myślą. Mam wrażenie, że jest właśnie dokładnie odwrotnie. Prawie nigdy nie mówią co tak na prawdę myślą. I tym sposobem nigdy się nie dowiesz co tak na prawdę czuje. Bez sensu,ale niestety tak to już jest. Z tym związkiem na odległość ma rację. Szczególnie, że ostatnio mu nie wypaliło. Ja też bym nie chciała się w coś takiego bawić. Więc jeśli nie planujesz się przeprowadzić do niego, to daj sobie spokój.

Gość katariyina
dzieki;)

Gość gość
tak, ten facet z pewnością umiera z miłosci do ciebie dlatgeo nie chce z tobą byc i lata mu koło kutasa czy jestes w jego życiu czy nie :-D a ty jak idiotka wmawiasz sobie, ze cie kocha ale nie moze toba byc :-D :-D :-D ty naprawde głupia jesteś

Gość katariyina
Nigdy nie twierdzilam, ze mnie kocha;) pozdrawiam