Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niespodziewana ciaza

Polecane posty

Gość gość

Kochane kobietki. Zupelnie nie wiem co robic, moj swiat stanal na nogach. Mam 19, wlasnie dowiedzialam sie ze mam w sobie male dziecie. Z moim chlopakiem jestem od 5 lat. On jeszcze o niczym nie wie. Zabezpieczalismy sie. Podobno to zdarza sie rzadko, a jednak nam sie przytrafilo. Boje sie ze ta ciaza zniszczy mi zycie, za miesiac wyprowadzam sie z domu na studia. Nie wiem co mam robic, czy dam rade wszystko pogodzic. Nie wiem jak powiedziec o tym rodzicom. Dostalam sie nastudia prawnicze.

idzie na prawniczkę a nie potrafi pomyśleć o konsekwencjach tego co robi... dziecko wywróci ci życie do góry nogami bo kto się nim zajmie jak będziesz się uczyć?

Gość gość
wyskrobać.

Gość gość
Jak ciąża może być niespodziewana? Nawet przy zabezpieczeniach kobieta ma świadomość, że współżyjąc może zajść w ciążę (zabezpieczenia też zawodzą). Seks jest dla osób dojrzałych.

Gość gość
Napisalam ze sie zabezpieczalismy :-)

Gość gość
Stało się co się stało .Oczywiście,że dziecko wszystko zmienia ,ale naprawdę można dać radę ...Będziesz musiała prosić o pomoc i brać pomoc od wszystkich ,którzy będą chcieli być przy tobie.Początki będą trudne ale wierzę,że dasz radę bo jesteś mądra dziołcha.Ja i mąż też studiowaliśmy mając syna a nie mając pomocy babć ( obie za granicą ) byliśmy kompletnie sami ..I co ? Obok w pokoju siedzi taki byczek 10 letni bez którego moje życie nie miałoby sensu ...Powodzenia

Gość gość
Taka niespodzianka... Jezus Maria, niepokalane poczęcie, Ojcze Dyrektorze, ratuj!

Gość gość
Wzsystkie tu na kafeteria zachodzą w ciążę z zabezpieczeniem.Cuda tylko na kafeterii.

Gość gość
Wszystkie dziewczyny ktorwe sie smiejecie, zastanowcie sie troche, bo to moje zycie wlasnie zmienia swoje tory i ciezko mi z tym, slub za miesiac wyprowadzka z domu, ciaza. Tylko jedna z was zrozumiala moja sytuacje i poradzila. Widac ktora z was ma wyzsze wyksztalcenie, czy chociaz mature. Bije od was zazdrosc i nienawisc. Wchodzicie na ten watek tylko po to zeby sie posmiac. Gumki pekaja, wiec nie dziwie sie ze niektore z nas zachodza w ciaze z zabezpieczeniem.